- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Ewkaa u mnie to dopiero 14 tydz..
Wlasnie dzwonie i chce sie umowic gdzies na to nifty ale cholera juz nigdzie nieodbieraja...
Nifty kosztuje okolo 2200 amniopunkcja jest bezplatna jak masz skierowanie...
Ja mialam anmiopunkcje robiona w poprzedniej ciazy...i nie jest tak strasznie jak mowia..
A usg kochane to ja mialam prywatnie robione...i niby wszystko bylo ok..tylko to ryzyko po tescie pappa wzroslo...
Musze cos zrobic jak najszybciej....bo zwariuje
Wlasnie dzwonie i chce sie umowic gdzies na to nifty ale cholera juz nigdzie nieodbieraja...
Ja mialam anmiopunkcje robiona w poprzedniej ciazy...i nie jest tak strasznie jak mowia..
A usg kochane to ja mialam prywatnie robione...i niby wszystko bylo ok..tylko to ryzyko po tescie pappa wzroslo...
JustaKacper i ja naprawde myśle ze wszystko jest dobrze bo jeśli NT jest w normie a Pappa to tylko statystyki to nie może być inaczej!
Ale wiem ze się denerwujesz i wcale się nie dziwie bo każda z nas by się martwiła mimo wszystko
I tez bym napewno zrobiła test żeby spokojnie znosić kolejne miesiące do porodu
Ale wiem ze się denerwujesz i wcale się nie dziwie bo każda z nas by się martwiła mimo wszystko
I tez bym napewno zrobiła test żeby spokojnie znosić kolejne miesiące do porodu
Patrzę na moja klinikę tam robią nifty za 2400zl - Angelius w Katowicach. Maja czynne do 19 chyba, chyba ze to za daleko od CiebieEwkaa u mnie to dopiero 14 tydz..
Boże jak drogo!! Jestem w szoku ze tyle trzeba zapłacićEwkaa u mnie to dopiero 14 tydz..
hajmal
Jak wam wychodzil wynik z rzucawki ? I zachamowania wzrostu przed 34 tc. Bo u mnie rzucawka 34 tc 1:4 a po 37tc >1:4
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaxD
Jery nie wiedziałam że to aż takie drogie jest :/ orientacyjnie spojrzalam jak to wyglada w moim rejonie i tez 2400zł, masakra. Justa mam nadzieję ze to tylko statystyki i z malenstwem wszystko w porządku. Ja tak jak Ewka nie robilam żadnych dodatkowych badań, lekarz nie miał żadnych wskazań, poza tym właśnie takich sytuacji się bałam. Dziecko urodzi sie zdrowe, a przez całą ciążę ogromny stres:/ Alraris mnie też kłuje co jakiś czas ale to raczej taki jednostajny ból, nisko po lewej stronie, nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale dokladnie tam ginekolog mi "jeździła" jak mialam robione usg. Za tydz mam wizytę to zapytam czy to normalne.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
JustaKacper1986
Dziewczyny umowilam sie w poniedzialek na Nifty...koszt 2300...drogo jak cholera ale musze to zrobic zeby wiedziec na czym stoje...
Nie dopuszczam do siebie mysli ze cos znowu moze sie nie udac...ale jak nie sprawdze czy dziecko jest zdrowe nie bede potrafila cieszyc sie ta ciaza...
Nie dopuszczam do siebie mysli ze cos znowu moze sie nie udac...ale jak nie sprawdze czy dziecko jest zdrowe nie bede potrafila cieszyc sie ta ciaza...
Alraris ja tez czasem mam takie klucia, u mnie jest to chwilowe. Lekarz powiedział, że nie powinnam się tym martwić i tłumaczył, że to więzadła się rozciągają i jest to jak najbardziej naturalne :-)
Ja też wcześniej orientowalam się w cenach Nifty i kosztowało od 1800-2600.
Ja też wcześniej orientowalam się w cenach Nifty i kosztowało od 1800-2600.
reklama
Powiem Wam, że dla mnie te badania ż z jednej strony dobra rzecz, ale z drugiej... A jak się okaże, że dziecko ma jakieś wady genetyczne? Ja np nie poddalabym się aborcji, a potem cala ciąża w stresie... ze dlaczego na nas to trafiło, co to będzie, jak sobie poradzimy itd... Ja bym nie zrobiła. Może powiecie, że to głupie, ale byłabym się tego jak jasna cholera. Możecie mnie teraz zlinczowac ;-) ja tymczasem jadę z mężem i psem do wet...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.