reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc natka witamy..
Czesc kobitki...ja dzis o 5.40 sie obudzilam...i nie moglam usnac...tez juz pochlaniam sniadanko...m w pracy syn w szkole...
A ja dzis siedze w domu..u mnie za oknem bialo...lepiej jak w zime...wstawie tylko pranie...mieszkanie wczoraj ogarnelam....a na obiad moi panowie zazyczyli sobie mielone ...wiec j7z sie zaczyna stanie przy garach...
U mnie juz sie konczy powoli 14 tydz...nie czuje jeszcze ruchow malucha...choc mialam takie wrazenie jakis tydzien wczesniej ale to chyba za wczesnie...
Dzis od rana na necie siedze i wozki przegladam...patrze alternatywe dla anexa...ale co mi sie spodoba to wejde poczytam opinie i do dupy...
Milego dzionka i trzymam kciuki za wizyty...

reklama
Cześć dziewczyny. Jak widzę zakupy udane [emoji4]
U nas zimy dziś ciąg dalszy. Miałam w planach jechać na badania ale na drodze śnieg, a mam letnie opony i odłożę to na piątek.
Zastanawiam się kiedy zapisać się na usg 3d. Myślicie, że w 20 tyg będzie ładnie widać, czy zrobić później?

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

U mnie dzień jak co dzień w pracy.
Do 17stej.
Od poniedziałku znów sie źle czuje. Juz nie wiem, jest 15sty tydzień, teraz powinno być juz lepiej, a ja wczoraj wieczorem nie miałam siły nawet nic do jedzenia zrobić.

U mnie sypie śnieg....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witamy się i my;-) ;)
Pospalam dzis, teraz jem owsianke bo mnie naszło. Normalnie w zyciu bym nie zjadła dobrowolnie:-D

Ja tez dziś do pracy po tygodniu przerwy. Będzie ciężko, jeszcze asystentka mi wcziraj napisala ze jest na l4....super. Ja się spinam żeby na zwolnienie nie iść a w pracy chodzą kiedy chcą:oo: Może za bardzo przejmuję się pracą...

Witam nową mamusie:)

Hej[emoji4]
Ja też od 7 już na nogach bo malutka rano zrobiła nam pobudke a teraz i brata obudziła [emoji4] Dzisiaj już młody do szkoły więc zaraz robię śniadanko i zbieramy się do wyjścia.
U nas też słońce wygląda zza chmur ale termometr pokazuje tylko 2 st.
Zapomnialam się pochwalić wczoraj kupiliśmy wózek bo stary sprzedalam, ten jest używany ale w dobrym stanie i oczywiscie ja od poczatku jestem wierna jednej firmie tylko teraz wzięliśmy inny model tj. Jedo fyn Memo, może któraś z obecnych mam miała? Trochę się wachalam czy już kupić bo jeszcze pół roku do porodu ale trzeba być dobrej myśli no nie? A to była super okazja [emoji38]

Witam nowa mame[emoji4]

Miłego dnia wszystkim[emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Witam się i ja poświątecznie i z pracy po długiej przerwie
U mnie święta szybko zleciały w pierwszy dzień u teściów a drugi w domu ale jakoś w ogóle nie czuje się wypoczęta a jeszcze ostatnio znowu rano wymiotuje więc ciężko się zmotywować żeby wyjść do pracy ale chcę jeszcze trochę popracować żeby mieć pewny powrót na to samo stanowisko
Czy któraś z Was zapisuje starsze dziecko od września do przedszkola? Ja tak zrobiłam a teraz ciągle słyszę że źle robię bo synek będzie chorował i zarażał maleństwo a on chcę bardzo iść do przedszkola i teraz sama nie wiem czy dobrze robię.

reklama
Cześć dziewczyny. Jak widzę zakupy udane [emoji4]
U nas zimy dziś ciąg dalszy. Miałam w planach jechać na badania ale na drodze śnieg, a mam letnie opony i odłożę to na piątek.
Zastanawiam się kiedy zapisać się na usg 3d. Myślicie, że w 20 tyg będzie ładnie widać, czy zrobić później?

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Mój lekarz mówi ze najlepiej do 20 tc bo potem dziecko jest juz duże i nie ma takiego efektu/nie mieści się na obrazie w całości [emoji6]
Ja idę w 19 tc bo wtedy też łatwiej jest zbadać główkę bo później kości twardnieja i też usg tak nie przenika

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry