reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc natka witamy..
Czesc kobitki...ja dzis o 5.40 sie obudzilam...i nie moglam usnac...tez juz pochlaniam sniadanko...m w pracy syn w szkole...
A ja dzis siedze w domu..u mnie za oknem bialo...lepiej jak w zime...wstawie tylko pranie...mieszkanie wczoraj ogarnelam....a na obiad moi panowie zazyczyli sobie mielone ...wiec j7z sie zaczyna stanie przy garach...
U mnie juz sie konczy powoli 14 tydz...nie czuje jeszcze ruchow malucha...choc mialam takie wrazenie jakis tydzien wczesniej ale to chyba za wczesnie...
Dzis od rana na necie siedze i wozki przegladam...patrze alternatywe dla anexa...ale co mi sie spodoba to wejde poczytam opinie i do dupy...
Milego dzionka i trzymam kciuki za wizyty...

reklama
Cześć dziewczyny. Jak widzę zakupy udane [emoji4]
U nas zimy dziś ciąg dalszy. Miałam w planach jechać na badania ale na drodze śnieg, a mam letnie opony i odłożę to na piątek.
Zastanawiam się kiedy zapisać się na usg 3d. Myślicie, że w 20 tyg będzie ładnie widać, czy zrobić później?

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

U mnie dzień jak co dzień w pracy.
Do 17stej.
Od poniedziałku znów sie źle czuje. Juz nie wiem, jest 15sty tydzień, teraz powinno być juz lepiej, a ja wczoraj wieczorem nie miałam siły nawet nic do jedzenia zrobić.

U mnie sypie śnieg....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witamy się i my;-) ;)
Pospalam dzis, teraz jem owsianke bo mnie naszło. Normalnie w zyciu bym nie zjadła dobrowolnie:-D

Ja tez dziś do pracy po tygodniu przerwy. Będzie ciężko, jeszcze asystentka mi wcziraj napisala ze jest na l4....super. Ja się spinam żeby na zwolnienie nie iść a w pracy chodzą kiedy chcą:oo: Może za bardzo przejmuję się pracą...

Witam nową mamusie:)

Hej[emoji4]
Ja też od 7 już na nogach bo malutka rano zrobiła nam pobudke a teraz i brata obudziła [emoji4] Dzisiaj już młody do szkoły więc zaraz robię śniadanko i zbieramy się do wyjścia.
U nas też słońce wygląda zza chmur ale termometr pokazuje tylko 2 st.
Zapomnialam się pochwalić wczoraj kupiliśmy wózek bo stary sprzedalam, ten jest używany ale w dobrym stanie i oczywiscie ja od poczatku jestem wierna jednej firmie tylko teraz wzięliśmy inny model tj. Jedo fyn Memo, może któraś z obecnych mam miała? Trochę się wachalam czy już kupić bo jeszcze pół roku do porodu ale trzeba być dobrej myśli no nie? A to była super okazja [emoji38]

Witam nowa mame[emoji4]

Miłego dnia wszystkim[emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Witam się i ja poświątecznie i z pracy po długiej przerwie
U mnie święta szybko zleciały w pierwszy dzień u teściów a drugi w domu ale jakoś w ogóle nie czuje się wypoczęta a jeszcze ostatnio znowu rano wymiotuje więc ciężko się zmotywować żeby wyjść do pracy ale chcę jeszcze trochę popracować żeby mieć pewny powrót na to samo stanowisko
Czy któraś z Was zapisuje starsze dziecko od września do przedszkola? Ja tak zrobiłam a teraz ciągle słyszę że źle robię bo synek będzie chorował i zarażał maleństwo a on chcę bardzo iść do przedszkola i teraz sama nie wiem czy dobrze robię.

reklama
Cześć dziewczyny. Jak widzę zakupy udane [emoji4]
U nas zimy dziś ciąg dalszy. Miałam w planach jechać na badania ale na drodze śnieg, a mam letnie opony i odłożę to na piątek.
Zastanawiam się kiedy zapisać się na usg 3d. Myślicie, że w 20 tyg będzie ładnie widać, czy zrobić później?

7470yx8d077szhuy.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Mój lekarz mówi ze najlepiej do 20 tc bo potem dziecko jest juz duże i nie ma takiego efektu/nie mieści się na obrazie w całości [emoji6]
Ja idę w 19 tc bo wtedy też łatwiej jest zbadać główkę bo później kości twardnieja i też usg tak nie przenika

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry