reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny:)
Kurczę pędzicie z tymi postami, od 17 Was nadrabiam :D
Ja do Lidla wybieram się jutro, dziś nie było czasu, ale pewnie nie wiele już będzie.. Ja mam dużo rzeczy po synku, więc nie muszę za wiele kupować, choć wiadomo.... te małe rzeczy są tak słodkie, urocze i w ogóle, że na samą myśl mam ochotę biec do sklepu :D
Ruchy.. hmm no chyba już czuję :) takie łaskotanie od środka.. smyranie :rolleyes:
Ciuchy dla siebie też pomału już kupuję.. póki co nadal pracuję i pewnie z 2 miechy jeszcze będę, więc wyglądać jakoś trzeba :p narazie szwagierka mi wynajduje jakieś perełki w lumpach i na prawdę świetne rzeczy mi ostatnio przywiozła, ja to nie umiem szukać w lumpeksach :p choć w poprzedniej ciąży znalazłam za - uwaga - 3 zł jak nówki markowe spodnie ciążowe :D

Chciałam sie do wszystkiego odnieść, ale no way.. pogubiłam się w wątkach.. o_O pomału ogarnę :D

Kasia, fajny dzidziuś. Trzymam kciuki, żeby zakaz współżycia szybko minął, żeby tam wszystko ułożyło się co ma.

Mesmerise
Ja dopiero w 13 tyg i nie czuje jeszcze ruchów, ale się wypowiem. Pamiętam jak to było w pierwszej ciąży :D
Najpierw takie delikatne muśnięcia od środka, dopiero potem czuć porządnie. Ja czułam w 18 tyg. Ale mówią, że koło 20 tyg w pierwszej ciąży.
W każdym razie należy się martwić jeśli nie czuć ruchów po 22 tyg. Wcześniej mogą sie pojawiać nawet kilkudniowe "ciche dni".

Bum...więcej, ja kojarze przynajmniej 3 newsy w krótkim czasie o dziewczynkach. Niewiem teraz kto, ale o jeden czas był wysyp. Pamiętam bo pisałam, że zaraz będzie więcej dziewczynek niż chłopców.

Ale zakupy zrobiłyście! Super. Ja też bym już chciała, ale ten mój...ehh

Ja byłam w lidlu około 13 i same różowe już tylko zostały ale za to kupilam leginsy i bluzkę w rozm s ale jesCze za duże mi są. Bylam u gina wszystko ok. Mam 15tc3dn a bobas wyprzeda o 5dni :o

Hej dziewczyny :) czytalam Wasze wpisy i poleciałam dzisiaj do Lidla zobaczyć co tam fajnego jest :D Kupiłam sobie leginsy które są bardzo wygodne i śpioszki dla dzidziusia :) Takie maleńkie cudne i nawet tanie były :) Moje pierwsze zakupy udane :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez byłam dziś w lidlu ale niestety z ciuszków dla dziecka to albo same różowe albo duże rozmiary, wiec tylko dwie rzeczy wzięłam. Legginsy tez kupiłam ale rozmiar L i trochę duże mi są, bluzkę tez tylko jedna dopadłam rozmiar M i tez za duża, ale i tak pewnie przytyje wiec nie szkodzi. Mam zamiar jutro jechać do innego Lidla jeszcze ale wątpię że tam coś będzie

Dzis maz odebral moje wyniki z prenatalnych, nic z nich nie wiem, tylko w opisie pisze ze nie trzeba robic dodatkowych badan.
Pisze tan tez ze lozysko mam ba tylnej scianie, zas lekarz mów ze j est przodujace.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez byłam dziś w lidlu ale niestety z ciuszków dla dziecka to albo same różowe albo duże rozmiary, wiec tylko dwie rzeczy wzięłam. Legginsy tez kupiłam ale rozmiar L i trochę duże mi są, bluzkę tez tylko jedna dopadłam rozmiar M i tez za duża, ale i tak pewnie przytyje wiec nie szkodzi. Mam zamiar jutro jechać do innego Lidla jeszcze ale wątpię że tam coś będzie

Mi jest S jeszcze trochę za duża [emoji2] Ja kupiłam dla dziewczynki [emoji2] na prenatalnych usłyszałam 80% dziewczyna tak tez się nastawiłam :) a jak będzie chłopczyk to na pewno są ubranka nie zmarnują, bo przyjaciółka i bratowa tez są w ciąży, wiec chyba któraś z nas dziewczynkę urodzi [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis maz odebral moje wyniki z prenatalnych, nic z nich nie wiem, tylko w opisie pisze ze nie trzeba robic dodatkowych badan.
Pisze tan tez ze lozysko mam ba tylnej scianie, zas lekarz mów ze j est przodujace.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Łożysko przodujące a łożysko na przedniej ścianie to nie to samo :) wiec u ciebie pewnie jest na tylnej ścianie częściowo reszta zasłania wejście do macicy stąd łożysko przodujace jak powiedział twój lekarz :) co więcej ja mam dokładnie tak jak Ty :)

reklama
Hej
Jestem bardzo nerwowa ,dzis mialam kolatania serca I dusznosc mam stwierdzona nerwice I ataki paniki Jen dowiedzialam sie o ciazy to odstawilam antydepresanty,boje sie dzis dostalam skierowanie na bad krwi na tarczyce

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry