Malinowa_ona
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się i ja poświątecznie i z pracy po długiej przerwie
U mnie święta szybko zleciały w pierwszy dzień u teściów a drugi w domu ale jakoś w ogóle nie czuje się wypoczęta a jeszcze ostatnio znowu rano wymiotuje więc ciężko się zmotywować żeby wyjść do pracy ale chcę jeszcze trochę popracować żeby mieć pewny powrót na to samo stanowisko
Czy któraś z Was zapisuje starsze dziecko od września do przedszkola? Ja tak zrobiłam a teraz ciągle słyszę że źle robię bo synek będzie chorował i zarażał maleństwo a on chcę bardzo iść do przedszkola i teraz sama nie wiem czy dobrze robię.
Sliczny dzidziuś, czy wiadomo kto tam siedzi?Witam nowe Mamusie
Wszystkim życzę miłego dnia i udanych wizyt (bo chyba któraś dzisiaj ma?)
Wstawiam wczorajsze zdjęcia mojego dzieciątka.
Pakaz wózek:-) tez mam Jedo Fyn od koleżanki, od siostry bedzie mutsyHej[emoji4]
Ja też od 7 już na nogach bo malutka rano zrobiła nam pobudke a teraz i brata obudziła [emoji4] Dzisiaj już młody do szkoły więc zaraz robię śniadanko i zbieramy się do wyjścia.
U nas też słońce wygląda zza chmur ale termometr pokazuje tylko 2 st.
Zapomnialam się pochwalić wczoraj kupiliśmy wózek bo stary sprzedalam, ten jest używany ale w dobrym stanie i oczywiscie ja od poczatku jestem wierna jednej firmie tylko teraz wzięliśmy inny model tj. Jedo fyn Memo, może któraś z obecnych mam miała? Trochę się wachalam czy już kupić bo jeszcze pół roku do porodu ale trzeba być dobrej myśli no nie? A to była super okazja [emoji38]
Witam nowa mame[emoji4]
Miłego dnia wszystkim[emoji4]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
W rzeczywistości jest trochę ciemniejszy niż na zdjęciuPakaz wózek:-) tez mam Jedo Fyn od koleżanki, od siostry bedzie mutsy
Podobno chłopiec, ale potwierdzi za 4 tyg bo teraz jesteśmy dopiero w 13 to tak nie za dobrze widać było. Ale tak jej sie wydaje.Sliczny dzidziuś, czy wiadomo kto tam siedzi?
Dzieki [emoji38]Na olx wypatrzyłam za 500 zl a wytargowalam na 450 zlMalinowa wszystko jest zrozumiałe :-)
Kornelcia super wózek :-) gdzie kupiłaś tą używkę?
Joanna ja też zjadłam płatki na śniadanie i znowu jestem głodna... Przez święta przytyłam 0.5 kg. muszę się trochę owocami zapychać, bo mnie w koncu lekarz opieprzy, że za szybko mi przybywa