AnScarlett
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczytaj sobie o tabletkach validol czy można brać w ciąży. Super pomagają na jakieś stany nerwowe, bo rozkurczaja mięśnie klatki piersiowej i jest takie uczucie jakbyś nagle wzięła głęboki oddech. Do tego rozpuszczaja się w buzi i działają natychmiast. Ja brałam długi czas w szkole jak się stresowalam i mi bardzo pomogły. Są ziołowe. Brałam też tabletki uspokajające labofarm, też ziołowe, ale one raczej działają nasennie.Hej
Jestem bardzo nerwowa ,dzis mialam kolatania serca I dusznosc mam stwierdzona nerwice I ataki paniki Jen dowiedzialam sie o ciazy to odstawilam antydepresanty,boje sie dzis dostalam skierowanie na bad krwi na tarczyce
Bo to chyba jest tak jak dziewczyny piszą, przodujące znaczy że zasłania wejście szyjki macicy Ale może być umiejscowione na przedniej lub tylnej ścianie... Super że wyniki ok [emoji173]Dzis maz odebral moje wyniki z prenatalnych, nic z nich nie wiem, tylko w opisie pisze ze nie trzeba robic dodatkowych badan.
Pisze tan tez ze lozysko mam ba tylnej scianie, zas lekarz mów ze j est przodujace.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego dnia dziewczynki [emoji16] U mnie dość lenistwa, dziś już trzeba do pracy [emoji12]
Ten tydzień wrzuciłam na luz i umówiłam klientki na max 4 godziny dziennie [emoji12] Dam radę hehe chyba [emoji23]Po takiej przerwie może być ciężko :-) udanego dnia w pracy!