reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum masz już taki brzuszek? :o wow, super hehe

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba będę wielorybem [emoji228][emoji23]a mialam pytać gdzie żeś jest [emoji6] jak samopoczucie?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t0d [emoji272]

reklama
Ohh nadrobilam świąteczne wpisy :)
Co do wagi to ja -1kg... lekarz trochę kręcił nosem, ale powiedział, że jeszcze póki co wybacza bo tak może być :)
Teściowa też mi dziś leginsy z lidla kupiła i bodziaki bo ja w pracy a potem może niee być, a leginsow ciazowych jeszcze nie mam... :)

Po świętach oczywiście obzarta...:p ale było ok :)
Ja też w ogóle ruchów nie czuję, tylko właśnie czasem taki napięty brzuch jakby kamień taam był... :o :)

hajmal wow ile śniegu [emoji33]

Przyszła mi apteka [emoji23]
1492505236-aaaaaa.jpeg
1492505239-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t0d [emoji272]

BUM poszalałaś trochę :-)

Jee no przeczytać was to graniczy z cudem.

My po wizycie...wszystko ok :) usg było. Zdjęcia są...później spróbuję dodać. Prawdopodobnie będzie Oliwier.

Dasia, przykro mi, że tak zareagowli Twoi bliscy...no chamskie to było. Ale dobrze, że masz takie podejście do tematu. Ty i dzidziuś najważniejsi.

Igusiad...dzielna babka z Ciebie. Dzisiaj na pewno trudny dzień, smutny... Teraz najważniejszy jest dzidziuś w brzuszku. Niech rośnie zdrowo do terminu. Będzie dobrze.

Anscarlet ja nie pomoge, bo sie nie znam na polskich ubezp w Niemczech ale wydaje mi się, że tak jak dziewczyny piszą. Skoro tu na stałe zostajecie to łatwiej będzie na niemieckim ubezp.

Ide ogarniać mieszkanie bo mnie noc zastanie

1492510817-aaaaaa.jpeg

Jesteśmy po wizycie [emoji16] Maluszek jest przesłodki, Tak fajnie rąsie do buźki przytulał [emoji7] Mamy już 6,5cm [emoji16] Płeć będziemy wypatrywać na kolejnym usg za 4 tygodnie bo dziś nic nie było widać-jak to lekarz określił, moje ciało słabo przepuszcza fale usg [emoji52] Ale żeby nie było tak kolorowo, mam łożysko na przedniej ścianie zachodzące prawie na całe wejście szyjki macicy Więc mam całkowity zakaz dźwigania i współżycia... Mąż będzie niepocieszony [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej dziewczyny. Ja dziś z dziećmi leniuchuje:). Po świętach nawet nie wchodzę na wagę:) W niedzielę bylam na 6 w kościele, wróciłam, zjedliśmy śniadanie i do 16 stałam przy garach [emoji20] nóg nie czułam. I oprócz śniadania to prawie nic nie zjadłam bo nie miałam siły. Goście pojechali po 19 i znów musiałam zmywać. Byłam wykończona. Jeszcze Przemek to straszny wstydzioch i prawie cały ten czas przesiedział mi na rękach. Za to w poniedziałek pojechaliśmy do moich rodziców i miałam lajt. Obżarłam się jak za przeproszeniem świnia [emoji200] wróciliśmy chyba o 20, M od razu spać bo z moim bratem popili i nic nie kontaktował, a ja z dziećmi chyba do 22 siedziałam ale były grzeczne i nie psociły.
Mnie też zainteresowała apteka Gemini bo np Femibion kosztuje około 44zł a w mojej aptece 55!!! Mam zamiar zaopatrzyć się w niego w przyszłym tygodniu, tak żeby wystarczyło mi do końca ciąży. Bliżej porodu złoże zamówienie na właśnie takie rzeczy potrzebne po porodzie i do pielęgnacji maluszka.
Ubrań ciążowych nie kupuję jak na razie bo we wszystko się mieszczę i nic mnie nie upija. Kupię na lato jakąś sukienkę i legginsy i co tam mi jeszcze będzie potrzebne. Zależy ile przytyję. Spodnie mam z poprzedniej ciąży. Z biustonoszami jak na razie problemu nie mam bo odkąd nie karmię to jestem płaska jak deska [emoji1]
W łódzkiem też zima za oknem.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.

A ja się dziś w nocy obudziłam na siku z takim bólem pęcherza jakbym przetrzymala mocz przynajmniej 2 dni. Teraz niby już jest ok ale czasem mnie zaboli tam na dole. Poczekam i zobaczę co bd dalej. Jak się nasili to pójdę do rodzinnego tutaj

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dasia to takie przykre.

Kasia super ze z maluszkiem w pożądku. U mnie teraz w szpitalu dopiero sie dopatrzył moj nowy lekarz ze tez mam lozysko przodujace, kazal sie tym nie martwic. Mowil ze jeszcze ma czas sie podniesc, wiec nie martw sie na razie. Pisze z taka dziewczyna z lipca tez miala przodujace ostatnio nawet sprawdzala mi, okazalo sie ze w 22 tygodniu sie podnioslo wiec na razie sie nie martw. Tylko moze Ci bedzie ciezko funkcjonować oszczedzajac sie ale to do przezycia.
Mi tez mowia ze u mnie slabo widac przez sadelko :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry