reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Noo i to mój ponad tysiąc złotych sobie wywalczył tej podwyżki. Jestem dumna [emoji5] zastanawiamy się jak to uczcić, chyba jutro pójdziemy do kina na Piękna i Bestie w 4dx. Zastanawiamy się tez nad Kongiem

Dziewczyny z jednej strony zazdroszczę Wam trochę ze czujecie te ruchy już ale z drugiej jakoś przeraża mnie myśl ze będę coś czuła w brzuchu [emoji23] chyba nie jestem stworzona do bycia w ciąży, nie widzę w tym nic pięknego. Chciałabym już mieć małego przy sobie a nie tam w ciąży chodzić [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja nie czuje maleństwa. Dzisiaj mam 12+5.
Waga. Ważę się codziennie rano przed śniadaniem jeszcze. Na początku ważyłam 60, potem schudłam dwa kilo a teraz znowu ważę 60.5 dokładnie dzisiaj.

Noo i to mój ponad tysiąc złotych sobie wywalczył tej podwyżki. Jestem dumna [emoji5] zastanawiamy się jak to uczcić, chyba jutro pójdziemy do kina na Piękna i Bestie w 4dx. Zastanawiamy się tez nad Kongiem

Dziewczyny z jednej strony zazdroszczę Wam trochę ze czujecie te ruchy już ale z drugiej jakoś przeraża mnie myśl ze będę coś czuła w brzuchu [emoji23] chyba nie jestem stworzona do bycia w ciąży, nie widzę w tym nic pięknego. Chciałabym już mieć małego przy sobie a nie tam w ciąży chodzić [emoji4]

Zdradz lepiej sekret jak on tego dokonał, może mojemu też się uda ;) przydałoby się...
Coraz bardziej się denerwuje finansami. Nie wiem jak sobie poradzimy..

Zdradz lepiej sekret jak on tego dokonał, może mojemu też się uda ;) przydałoby się...
Coraz bardziej się denerwuje finansami. Nie wiem jak sobie poradzimy..

Mój mąż dostaje podstawę + procent od wykonanej pracy. Został zatrudniony praktycznie na takich warunkach a od tego czasu minęło już 2 lata, mega dużo się nauczył, pozyskał mnóstwo klientów dla firmy i dlatego miał argumenty nie do przebicia :) szef musiał się zgodzić.

Może to lekkomyślne i nie powinnam się przyznawać ale my bierzemy kredyt na wózek, fotelik i inne rzeczy. Łatwiej nam Poprostu płacić 200 zł miesięcznie przez 3 lata niż oszczędzać i uzbierać na to, wiem ze nam by się nie udało. Za cholerę nie umiemy odkładać pieniędzy [emoji35] podjęliśmy taka decyzje żeby oszczędzić sobie nerwów, stresu i niepotrzebnych klotni

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Igusiad nie wiem nawet co napisac...tak bardzo mi przykro....

Po pierwszych plamienuach kazali lezec bo kosmowka mi sie odklejala...teraz doktor powiedzial zeby sie po prostu nie przemeczac duzo odpoczywac i nie dzwigac ale obiad mezowi moge zrobic zeby do sasiadki nue chodzil...jak to moj doktor powiedzial...
Mam nadzieje ze jak wkrocze w drugi trymestr ustana te plamienia....

Igusiad jak to? Niemożliwe! ☹️strasznie mi przykro!!!! [emoji17]

Igusia... Tak mi przykro [emoji22]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry