reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BUM ja dziś też czułam ze 2 razy :-)

Beczulinda, takie te wypłaty, że zdąży się pojawić na koncie i już jej nie ma...

Dziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, mysle ze to za wcześnie na ktg, ale nie jestem pewna. wiem ze moja bratowa była w zagrożonej ciązy, leżała w szpitalu ponad miesiąc a ktg robili jej od 24 lub 25 tyg ciązy dopiero.

Siostrze mówiła na wizycie że od 12 tyg można przyjść w piątek i posłuchać bicia serca. One na to mówią ktg ale to taki doppler. Samo to że ja wysłały do szpitala to już nie pokoi. Bo tu samemu nie można jechać. Siedzę jak na szpilkach.

Igusiad trzymam kciuki za siostre

A moja wyplata w tym miesiacu sporo większa bo mialam ciągle nadgodziny plus projekt unijny. To na plus bo na macierzynskim średnia będzie i na L4 chyba tez, co?

Mój mąż też dostał tysiaka podwyżki jak byłam w poprzedniej ciąży, fajna sprawa:-)
Ja teraz też niby podwyżka dla nauczycieli, cale 27zl brutto:-D. Śmiech na sali, a trąbią wszędzie....

Siostrze mówiła na wizycie że od 12 tyg można przyjść w piątek i posłuchać bicia serca. One na to mówią ktg ale to taki doppler. Samo to że ja wysłały do szpitala to już nie pokoi. Bo tu samemu nie można jechać. Siedzę jak na szpilkach.

To pewnie jakiś doppler. Oby wszystko było dobrze, staraj sie nie stresować Igusia zeby nie zaszkodzić swojej dzidzi. Trzymamy kciuki za Twoja siostrę. Daj znac jak cos bedziesz wiedzieć.

Igusia czekamy na dobre wieści!
L4 ciążowe jest 100% płatne , macierzynski jak się bierze pół roku to też 100%, a jak rok to 80%. O ile się nic nie zmieniło

Moja położna mówiła że w 14 tyg możemy spróbować poszukać, wcześniej bardzo ciężko znaleźć. Wszystko jest na pewno dobrze :)

reklama
Igusia trzymam kciuki za siostrę.
Ja nie wiem ile ważę, bo nie mam wagi w domu. We wtorek u gin sprawdzę.
Fajnie, że czujecie już Maleństwa. Ja chyba jeszcze muszę poczekać bo dopiero 11+6 tc

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry