Trzymam kciuki, musi być dobrzeDziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.
Trzymam kciuki, będzie dobrze :-) Może dzidziuś się schował po prostu :-)
Trzymam kciuki, mysle ze to za wcześnie na ktg, ale nie jestem pewna. wiem ze moja bratowa była w zagrożonej ciązy, leżała w szpitalu ponad miesiąc a ktg robili jej od 24 lub 25 tyg ciązy dopiero.Dziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.
igusiad
Fanka BB :)
Siostrze mówiła na wizycie że od 12 tyg można przyjść w piątek i posłuchać bicia serca. One na to mówią ktg ale to taki doppler. Samo to że ja wysłały do szpitala to już nie pokoi. Bo tu samemu nie można jechać. Siedzę jak na szpilkach.
Sunday29
Igusiad trzymam kciuki za siostre
A moja wyplata w tym miesiacu sporo większa bo mialam ciągle nadgodziny plus projekt unijny. To na plus bo na macierzynskim średnia będzie i na L4 chyba tez, co?
Mój mąż też dostał tysiaka podwyżki jak byłam w poprzedniej ciąży, fajna sprawa:-)
Ja teraz też niby podwyżka dla nauczycieli, cale 27zl brutto. Śmiech na sali, a trąbią wszędzie....
A moja wyplata w tym miesiacu sporo większa bo mialam ciągle nadgodziny plus projekt unijny. To na plus bo na macierzynskim średnia będzie i na L4 chyba tez, co?
Mój mąż też dostał tysiaka podwyżki jak byłam w poprzedniej ciąży, fajna sprawa:-)
Ja teraz też niby podwyżka dla nauczycieli, cale 27zl brutto. Śmiech na sali, a trąbią wszędzie....
To pewnie jakiś doppler. Oby wszystko było dobrze, staraj sie nie stresować Igusia zeby nie zaszkodzić swojej dzidzi. Trzymamy kciuki za Twoja siostrę. Daj znac jak cos bedziesz wiedzieć.Siostrze mówiła na wizycie że od 12 tyg można przyjść w piątek i posłuchać bicia serca. One na to mówią ktg ale to taki doppler. Samo to że ja wysłały do szpitala to już nie pokoi. Bo tu samemu nie można jechać. Siedzę jak na szpilkach.
Beczulinda
Igusia czekamy na dobre wieści!
L4 ciążowe jest 100% płatne , macierzynski jak się bierze pół roku to też 100%, a jak rok to 80%. O ile się nic nie zmieniło
L4 ciążowe jest 100% płatne , macierzynski jak się bierze pół roku to też 100%, a jak rok to 80%. O ile się nic nie zmieniło
Beczulinda
Moja położna mówiła że w 14 tyg możemy spróbować poszukać, wcześniej bardzo ciężko znaleźć. Wszystko jest na pewno dobrze
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.