reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory tydzień ma?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t3d [emoji272]

Ja tez jak zaczelam krwawic na czerwono to pojechalam na Ip bo sie przerazilam...teraz mam brazowe ale to w sumie tylko juz jak lazienki ide...siusiu...takze spoko...
Ewkaa...U mnie w zeszly piatek bylo spagetii...dzis rybka ale nie dlatego ze piatek po prostu bardzo lubimy...
Czyli podobnie jak u mnie. A kazali Ci leżeć ? Bo mi za pierwszym razem na IP powiedzieli leżeć, mój gin zeby leżeć a ostatnio na IP lekarz kazał mi chodzić zeby resztki krwi "wyszły"... Tylko wtedy wieczorem pojawiły sie te skrzepy wiec zdecydowałam ze leżę plackiem przez dwa dni. Dzisiaj wyszłam z domu wkoncu.. Mąż chce żebym jechała z nim do pracy jutro, ale sama nie wiem co robic.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry