Beczulinda
Fanka BB :)
Ja nie miałam zleconej toxo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktory tydzień ma?Dziewczyny proszę o kciuki. Siostra poszła do położnej na ktg bo dzisiaj można bez umawiania się. I ta nie znalazła tętna. Jadą do szpitala. Tak bardzo się boję.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli podobnie jak u mnie. A kazali Ci leżeć ? Bo mi za pierwszym razem na IP powiedzieli leżeć, mój gin zeby leżeć a ostatnio na IP lekarz kazał mi chodzić zeby resztki krwi "wyszły"... Tylko wtedy wieczorem pojawiły sie te skrzepy wiec zdecydowałam ze leżę plackiem przez dwa dni. Dzisiaj wyszłam z domu wkoncu.. Mąż chce żebym jechała z nim do pracy jutro, ale sama nie wiem co robic.Ja tez jak zaczelam krwawic na czerwono to pojechalam na Ip bo sie przerazilam...teraz mam brazowe ale to w sumie tylko juz jak lazienki ide...siusiu...takze spoko...
Ewkaa...U mnie w zeszly piatek bylo spagetii...dzis rybka ale nie dlatego ze piatek po prostu bardzo lubimy...
Na ktg może byc za wcześnie.
Mam taką nadzieję, ale strasznie się boję.Na ktg może byc za wcześnie.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t3d [emoji272]