My szczerze powiedziawszy to wcale się nie staraliśmy. Nawet mieliśmy całkiem inne plany na ten rok. Ale u mnie owu się przesunela choć byłam pewna ze była Koło 3 stycznia. Więc w noc poślubna tj 15 stycznia troche sobie pofiglowalismy i efekty są Ale jesteśmy mega szczęśliwi, że los zdecydował za nasCześć to jesteśmy w tym samym wieku i to jest też moja pierwsza ciąża o którą się staraliśmy 1,5 roku a termin porodu mam na 23
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochane co myślicie o utworzeniu wątku - wypawka?
Wszystko co m byc przydatne dl nas i dzidziolka od wózka po patyczki do uszu [emoji4]
Siadlam sobie tak dzisiaj zeby napisac w zeszycie co potrzebne ale mm dosłownie kilka rzeczy , choć to będzie moje 2 dziecko...
Osobiście nie damy rady wszystkiego kupić z jednym zamachem , wiec wydaje mi sie , ze co nieco juz można zacząć kupować , co wy na to? [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t1d [emoji272]
Wszystko co m byc przydatne dl nas i dzidziolka od wózka po patyczki do uszu [emoji4]
Siadlam sobie tak dzisiaj zeby napisac w zeszycie co potrzebne ale mm dosłownie kilka rzeczy , choć to będzie moje 2 dziecko...
Osobiście nie damy rady wszystkiego kupić z jednym zamachem , wiec wydaje mi sie , ze co nieco juz można zacząć kupować , co wy na to? [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
My generalnie myśleliśmy ze zostanę z nim do porodu i na święta pojadę juz na stałe do Pl. Ale względy finansowe zdecydowały za nas. No i również to ze Maz się boi ze ciężko nam będzie samym z takim dzieckiem. Zwłaszcza ze nie mamy żadnego doświadczenia z takim malenstwem. A tu pomocy znikąd. Nie oszukujac się ja również ciężko znoszę już teraz ciągle siedzenie samej w domu. Wcześniej pracowałam i byłam aktywna a teraz siedzę od rana do wieczora bez towarzystwa. A w domu jednak mam teściowa i wiele osób życzliwych
madagos
Fanka BB :)
Najszczęśliwsza9105
Początkująca w BB
Ja pracowałam przed pierwszą ciążą.
I przez agencje pracy tak?
Czy przedłużyli Ci umowe do dnia porodu i miałas płacone macierzyńskie?
Najszczęśliwsza9105
Początkująca w BB
I4 będziesz mieć płatne?
A tak wgl to wczoraj byłam na usg gdzie sprawdzali czy dziecko nie ma zespołu Downa. Nwm jak dokładnie nazywa się to badanie, ale zaraz po tym miałam zrobić badanie krwi czy wszystko jest ok. Czy to badanie krwi to jest tzw test Pappa? Na usg wszystko było w porządku. Nawet dzidzius nam machnął rączka. I zdj mamy jak cała rączkę pokazuje jakby piątkę przybijal. Mój to się tak wzruszył ze byłam w szoku
Ja chętnie poczytam i poradzę się bardziej doświadczonych mam co warto kupić A co nie. ☺ bo najchętniej kupilabym wszystko bo to takie słodkieKochane co myślicie o utworzeniu wątku - wypawka?
Spark
Fanka BB :)
Ja np. L4 będę miała płatne bo mam dodatkowo chorobowe opłacaneI4 będziesz mieć płatne?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Biedronka726
Zaciekawiona BB
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.