reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Violcia u ciebie nic nie widać , dzidzia jest zle ułożona.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t3d [emoji235]

Piękne te wasze dziodziole hehe powoli będziemy odgadywac plcie :D
Sisiak do góry chłopak, sisiak prosto dziewczynka hahha będę się przyglądać na prenatalnych u siebie.

Dziewczyny bolą was żołądki ?

Mnie zoladek bolal 2 dni temu. No i non stop bulgocze tj u Was ;)
Pezehece z tymi sisiakami [emoji16] zobaczymy czy sie sprawdza te prognozy potem [emoji6]
Ja wlasnie zrobilam obiad i odpoczywam..
Hajmal dwukrotnie operowal mnie ten sam super chirurg ale na powstanie zrostow to wplywu nie ma. Blizne mam niemal niewidoczna pozioma na wzgorku lonowym. Bol tego zrostu mialam diagnozowany kilkarazy z wieloma baaniami usg i hormonow i nic nie wychodzi wiec lekarze uznali ze zrost i tyle..
Przy tej cc chyba kupie ta hiper-mega-droga masc na zrosty ktora aplikuje chirurg przy operacji, no chyba ze on mnie od tego odwiedzie, ale boje sie juz tych zrostow [emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ela sa jeszcze jakies plastry opatrunkowe na wierzch. Z tym ze wydaje mi sie z najwazniejsze jest wietrzenie. Jednak jak przyschnie to sie ladnie goi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) dzisiaj coś mi się zaczęło dziać i nie wiem o co chodzi, mianowicie przy schylaniu się mam taki dziwny ból jakby w klatce piersiowej lub z tyłu pleców między łopatkami, w ogóle nie wiem co to może być, nigdy czegoś takiego nie miałam...

Beczulinda No właśnie pamietam ta wiadomość dlatego pytam :)

Agatki jeszcze nikt nie chciał dotykać mojego brzucha ale ze ja bardzo tego nie lubię to już obmyślilam cały plan jak powiedzieć ze sobie nie życzę :D

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Hej dziewczyny :) dzisiaj coś mi się zaczęło dziać i nie wiem o co chodzi, mianowicie przy schylaniu się mam taki dziwny ból jakby w klatce piersiowej lub z tyłu pleców między łopatkami, w ogóle nie wiem co to może być, nigdy czegoś takiego nie miałam...
Ja tak mialam dwa dni temu i samo przeszło.

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek 26/11/2011

reklama
Beczulinda No właśnie pamietam ta wiadomość dlatego pytam :)

Agatki jeszcze nikt nie chciał dotykać mojego brzucha ale ze ja bardzo tego nie lubię to już obmyślilam cały plan jak powiedzieć ze sobie nie życzę :D

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307][/QUOTE podzielisz się ze mną tym planem? Już się boję weekendu. Przyjeżdża w niedzielę moja przyjaciółka i ona już w 7 tyg jak była to non stop trzymała rękę na moim wkleslym jeszcze brzuchu... teraz już trochę to widać i pewnie znów będzie to samo...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry