reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka poprostu grzecznie i miło postanowiłam powiedzieć 'wiesz co nie obraz się ale to nadal jest mój brzuch i jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne jak się go dotyka' :) ja nie mam skrupułów tym bardziej ze jestem trochę 'niedotykalna'. Szlak by mnie trafił jakby ktoś zaczął macać mój brzuch bez pytania

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

reklama
Dzisiaj ogólnie dziewczyny zrobiłam zakup pasty cynkowej, bo pryszcze zaczynają mnie coraz bardziej lubić, ehh... Tyle lat walczyłam z trądzikiem, aż wyleczyłam go izotekiem, a tu znowu suprise :D

Anetka dokładnie. Dlatego nie wyobrażam sobie żeby ktoś bez pytania zaczął go macać.

Ja w ciąży z młodą nikomu nie dałam macać brzucha :D - przepraszam mężowi tylko :p a teraz może tylko mąż i córka :p

Anetka dokładnie. Dlatego nie wyobrażam sobie żeby ktoś bez pytania zaczął go macać.

Ja tez mam zamiar bezpardonowo mówić że to jednak nie jest komfortowa sytuacja dla mnie. Rozumiem mąż, matka czy ojciec z przypadku ale teść to już obcy człowiek hehe i łapy przy sobie

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Wy niektóre piszecie że was paprochami na twarzy wysypalo a ja o dziwo gładka cera jak nigdy :D co prawda czuje ze jest trochę jakby bardziej sucha ale nie mam nic pryszczy ani zaczerwienien :) a co do tego brzucha to ja też mówię żeby mnie nikt nie obmacywal ale do babci jakoś to nie trafia. Ogólnie to wkurza mnie trochę to że każdy się nade mną lituje, pyta jak się czuje, patrzy tak jak na ciężko chora... Niby dobrze że ktoś się interesuje ale to już zaczyna być zbyt częste i po parę razy dziennie musze mówić że ze mną wszystko dobrze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry