reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wszystkim,
My już po spacerku piękna u nas pogoda[emoji4] aż dodaję energii [emoji1]

Hajmal no niestety 8 lat temu nie było tych paczek ja pamiętam ze w szpitalu dawali po porodzie takie super zestawy z kocykiem , kremami pieluchami i innymi pierdolami i jeszcze na 4 m-ce z hippa wysylali sloiczki i lyzeczki. Te paczki z pzu sa od ok. 3 lat ale trzeba wypełnić wniosek na stronie PZU ze chcesz dostać.

Justa jak lekarz kazał brać nospe to bierz to dla waszego dobra przeciez, a mylisz ze jak my przyszlysmy na swiat to nie miałyśmy napięć czy asymetrii itp. Na pewno co najmniej polowa z nas miała tylko nikt o tym nie mówił bo nie wiedział.

Miłego dnia [emoji4]
[emoji110][emoji110] za wizyty

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

reklama
Dziewczyny wiadomo co z Cieciorka?

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

1490352824-aaaaaa.png

To jej ostatnia wiadomość

Dziewczyny wiadomo co z Cieciorka?

Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Chyba jeszcze się nie odzywala...może niebawem zajrzy na forum i podzieli się z nami dobrymi wejściami.
Cieciorka trzymam [emoji110][emoji110] za Was [emoji4].

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Witam dziewczyny :) u mnie niestety pogoda dziś nie rozpieszcza, zero słońca niestety wiec zazdroszczę :D tak poza tematem ostatnio postanowiłam że zamiast płacić obcej pani za zrobienie hybryd sama zacznę je robić bo w końcu czasu mam sporo :D i powiem wam że nie żałuję, fajne wyszły :D dziś z holandii przyjeżdża moja mama wiec zapowiada się znowu dotykanie mojego brzucha co mnie zaczyna bardzo stresować... Tez tak macie? :)

Cześć dziewczyny:) my dzis juz po wizycie:) wszystko ok z usg 11 tydz 1 dzien dzidzia prawie 4, 5 cm ... Powiedzcie mi to moze byc siusiak? Pewnie i tak powiecie ze za wczesnie:(
Kurcze nic niw widac... Normalnie zdjęcie jest za duże i nie moge wstawic a jak zmiejszam to nic nie widac:(

Załączniki

• 140 (2).jpg
    140 (2).jpg
    4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Cześć dziewczyny:) my dzis juz po wizycie:) wszystko ok z usg 11 tydz 1 dzien dzidzia prawie 4, 5 cm ... Powiedzcie mi to moze byc siusiak? Pewnie i tak powiecie ze za wczesnie:(
Dobrze ze wszystko ok, ale zdjęcie jest tak małe że dzidzie ledwo widać a co dopiero susiaka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry