reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam jestem nowa tutaj poszukalam was I prosze o rade jestem w 10tc +3dni na wizycie bylam 3 tyg temu teraz ide w srode od wczoraj pojawila sie dziwna wydzielina taka gesta troche zoltawa najwiecej jej jest jak robie siusiu I sie podcieram zostaje na papierze czy to cos zlego? Miala tak ktoras z was? Bardzo sie boje juz 2 razy stracilam dziecko. Biore 2x2 luteiny podjezykowe.

reklama
Ja słyszałam same dobre rzeczy Ze jak sie jest w ciazy to cera ładniejsza, włosy i paznokcie mocniejsze, szybciej rosną.. A u mnie coś się nie sprawdza. Ostatni weekend tyle mi pryszczy wyszło że masakra, twarz, dekolt, plecy. Zawsze przed okresem coś mi się tam pojawiało ale teraz to jak nastolatka :crazy: tez zaczelam używać maści cynkowej. Mam nadzieję że tak nie będzie cała ciążę.

Olak postaraj się wcześniej skonsultować w tej sprawie z lekarzem. Nie czekaj do środy. W ciąży nie powinno się bagatelizować żadnych niepokojących objawów.

Też nie lubię tego litowania... przecież nie umieram, a niektórzy tak właśnie mnie traktują... strasznie mnie to wkurza...

Wy niektóre piszecie że was paprochami na twarzy wysypalo a ja o dziwo gładka cera jak nigdy :D co prawda czuje ze jest trochę jakby bardziej sucha ale nie mam nic pryszczy ani zaczerwienien :) a co do tego brzucha to ja też mówię żeby mnie nikt nie obmacywal ale do babci jakoś to nie trafia. Ogólnie to wkurza mnie trochę to że każdy się nade mną lituje, pyta jak się czuje, patrzy tak jak na ciężko chora... Niby dobrze że ktoś się interesuje ale to już zaczyna być zbyt częste i po parę razy dziennie musze mówić że ze mną wszystko dobrze
Mnie też się wszyscy pytają jak się czuje, trochę to już denerwujace

Piękne te wasze dziodziole hehe powoli będziemy odgadywac plcie :D
Sisiak do góry chłopak, sisiak prosto dziewczynka hahha będę się przyglądać na prenatalnych u siebie.

Dziewczyny bolą was żołądki ?
Mnie czasami boli żołądek i tez niewiem jak temu zaradzić. Chyba kupie siemie lniane w ziarnach i bede pic to dziala osłaniająco.

Ja słyszałam same dobre rzeczy Ze jak sie jest w ciazy to cera ładniejsza, włosy i paznokcie mocniejsze, szybciej rosną.. A u mnie coś się nie sprawdza. Ostatni weekend tyle mi pryszczy wyszło że masakra, twarz, dekolt, plecy. Zawsze przed okresem coś mi się tam pojawiało ale teraz to jak nastolatka :crazy: tez zaczelam używać maści cynkowej. Mam nadzieję że tak nie będzie cała ciążę.
Podobno takie objawy to na córke ☺;). Plus jeszcze zachcianki na słodkie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry