- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
natasza_intro
Fanka BB :)
Dziękuję za wsparcie dziewczyny. Zgodnie z Waszą radą byłam u gina i właściwie piszę po to by się pożegnać Niestety serduszko przestało bić i w poniedziałek idę do szpitala. Będę Wam kibicować i trzymać kciuki.
Bardzo mi przykro. Trzymaj się.
Beczulinda
Witajcie drogie.
Cały dzień czytałam Was na bieżąco, ale byłam tak pochłonięta sprzątaniem że masakra. Podobnie jak niektóre z Was miałam w domu istny armagedon.
Wisna bardzo mi przykro... trzymaj się...
Reszcie gratuluję udanych wizyt i nie ukrywam że strasznie Wam zazdroszczę... ja idę dopiero 5 kwietnia i to po dalsze zwolnienie i dopiero MAM NADZIEJĘ że zapisze mnie na usg...
Maz wrócił z pracy i pichci w kuchni hamburgery bo trzyma nas od niedzieli smak na nie.
Miłego wieczoru
Cały dzień czytałam Was na bieżąco, ale byłam tak pochłonięta sprzątaniem że masakra. Podobnie jak niektóre z Was miałam w domu istny armagedon.
Wisna bardzo mi przykro... trzymaj się...
Reszcie gratuluję udanych wizyt i nie ukrywam że strasznie Wam zazdroszczę... ja idę dopiero 5 kwietnia i to po dalsze zwolnienie i dopiero MAM NADZIEJĘ że zapisze mnie na usg...
Maz wrócił z pracy i pichci w kuchni hamburgery bo trzyma nas od niedzieli smak na nie.
Miłego wieczoru
Wiśnia, współczuje ;( trzymaj się
Spark, nawet nie wolno Ci tak myśleć
Swoja droga ja jako typowa panikara zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży nie dopuszczalam myśli ze cos może być nie tak z dzidzia.
Dzisiaj jestem wykończona mój synek zabkuje i jest baaardzo marudny. Mam nadzieje ze niedługo się to skonczy
Spark, nawet nie wolno Ci tak myśleć
Swoja droga ja jako typowa panikara zarówno w tej jak i poprzedniej ciąży nie dopuszczalam myśli ze cos może być nie tak z dzidzia.
Dzisiaj jestem wykończona mój synek zabkuje i jest baaardzo marudny. Mam nadzieje ze niedługo się to skonczy
hajmal
Ella, Baslan, igusiad, bulbasku super, gratuluje
Skoro zdazaja sie juz wam dziewczyny te lepsze dni to dobrze tz ze "ten lepszy czas" nadchodzi
Wisna bardzo mi przykro trzymaj sie kochana.
Spark ja mam to samo tak sie boje a wizyta dopiero w poniedzialek. Na dodatek nie mam juz lekarza do ktorego mogla bym pojsc zeby tylko zobaczyl czy bije serduszko.
Nie mysl w ten sposob !!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro zdazaja sie juz wam dziewczyny te lepsze dni to dobrze tz ze "ten lepszy czas" nadchodzi
Wisna bardzo mi przykro trzymaj sie kochana.
Spark ja mam to samo tak sie boje a wizyta dopiero w poniedzialek. Na dodatek nie mam juz lekarza do ktorego mogla bym pojsc zeby tylko zobaczyl czy bije serduszko.
Nie mysl w ten sposob !!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Marciaaa55
Zaangażowana w BB
Hej Kochane ! :-) Czy są już jakieś przyszłe mamusię które już nie mogą spać?
A z tym spaniem to u mnie ostatnio coś na odwrót w nocy potrafię się budzić po kilka razy,za to w dzień mogła bym spać wszędzie i w każdych warunkach [emoji6]
Po za tym od kiedy zaszłam w ciążę miewam prawie co noc niepokojące sny.
Co w wcześniej mi się zdarzało naprawdę bardzo bardzo rzadko. Nie wiem czym to jest spowodowane.
Czy któraś z Was też tak ma?
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A z tym spaniem to u mnie ostatnio coś na odwrót w nocy potrafię się budzić po kilka razy,za to w dzień mogła bym spać wszędzie i w każdych warunkach [emoji6]
Co w wcześniej mi się zdarzało naprawdę bardzo bardzo rzadko. Nie wiem czym to jest spowodowane.
Hej Kochane ! :-) Czy są już jakieś przyszłe mamusię które już nie mogą spać?
Tez tak mam takie jakieś dziwne te sny , realistyczne bardzo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sylwuska1987
Hej. Tez juz od 5.30 nie śpię. Ale za to zasypiam ok 19 bo nie jestem w stanie dluzej wysiedziec.Hej Kochane ! :-) Czy są już jakieś przyszłe mamusię które już nie mogą spać?
Tez mam w poniedziałek wizytę i bardzo sie boję. Ale trzeba byc dobrej myśli.
Macie juz troszke wieksze brzuszki? Bo ja płaska jak deska...
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marciaaa55
Zaangażowana w BB
Nie wiem ,myślę że to może ten niepokój i strach o maleństwo tak przekłada się tez na nasze sny.
Najgorsze są sny o dzieciach którym dzieję się krzywda a takie niestety też miewam. :-(
Najgorsze są sny o dzieciach którym dzieję się krzywda a takie niestety też miewam. :-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.