reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie mdłości i sennosc już tylko po 18 jest coraz lepiej wiec i nasze mieszkanie lepiej wyglada[emoji6] bo tak to bylo trochę zapuszczone przez ostatni miesiąc [emoji14]

A jak tam nasze forumowe bliźniaki? Kiedy macie usg?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Nie widziałaś mojego [emoji12] czekamy na lepsze czasy

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie tez mnie intetesowały te rzecxy ciążowe.chciałam tą koszulke ale niewiadomo jak z rozmiarem bo było zapakowane w pudełko a nie bede rozrywać przecież.Niby noszę L,ale niewiem czy M jako ciążowa nie jest duża...
Ja generalnie noszę S a że lubię luźniejsze to czasem M. Majtki wzięłam S i są ok choć jak mi się uda dokupić to wezmę M bo lubię luźne w pachwinach. Za to koszulkę wzięłam M i jest duża - chyba taka niemiecka rozmiarówka. Ta M jest jak z H&M na grubych ramiączkach L. I jeszcze ma na bokach bardzo duże marszczenie więc na późny brzuch ok ale na teraz to dla mnie tylko do spania. I jeszcze one są moim zdaniem na wysokie kobiety. Getry mam M i trochę mi może krok zjeżdża ale S byłyby ciasne trochę bo to są takie mięsiste, grube getry.
A tak w ogóle to ja sobie je wygrzebałam w sklepie i później ładnie schowałam i nawet sprzedawczyni się zgodziła na ten manewr :) Le getry i majtki bardzo mi się podobają. Majtki są takie pełniejsze z tyłu, na pupę a z przodu mają zakładkę i są niższe. Inna sprawa że to moje pierwsze ever "ciążowe" cokolwiek to nie mam porównania. Po prostu o niebo mi w tym lepiej niż w zwykłych :) Np i cena spoko ;)

Hej kochane [emoji5]

Super , że wizyty ok jak ktoś jeszcze ma to kciuki ogromne [emoji110][emoji110]

Ja dzisiaj cały dzień prawie w łóżku, jak wstane to kręci mi się w głowie wrr...

Ja jutro jade na badania , wizyta w piątek - Spark tez masz w piątek? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

Hej kochane [emoji5]

Super , że wizyty ok jak ktoś jeszcze ma to kciuki ogromne [emoji110][emoji110]

Ja dzisiaj cały dzień prawie w łóżku, jak wstane to kręci mi się w głowie wrr...

Ja jutro jade na badania , wizyta w piątek - Spark tez masz w piątek? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Tak, w piątek :) chyba, że jutro jak odbiore wyniki krwi i moczu będzie coś w moczu to się jutro wybiorę :) bo coś nie tak z tym moim organizmem :)
Kciuki za piątek :)

No u mnie stres tez jest , ostatnią wizytę miałam 2.5tyg temu , mysli mam czy wszystko w porządku...

Ja nie byłam 3.5 tygodnia...
A jeszcze mój mnie stresuje i jak gorzej się poczuję to do mnie: myślisz, że dzidzia żyje?

No szlag by go... skąd ja mam wiedzieć, marzę o tym! Ale w głowie same czarne myśli a on dokłada jeszcze

Bulbasek ale fajna fotka.
Gratuluję udanych wizyt jak kogoś przeoczy łam. Wybaczcie ale stres mnie oslepił. Powiem wam że jakbym mogła to skakałabym pod sufit. Pani obudziła malucha i zaczął fikać. Mój syn i mąż zachwyceni tym widokiem a ja ich widokiem. Przeżycie nie do opisania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie usg miałaś robione przez powłoki brzuszne juz czy jeszcze te dowcipne :)

@wisna tak mi przykro... boję się, że w pt usłyszę to samo ! :(
Przypomnij który to tydzień?

reklama
Przez brzuch,a jest na nim sporo tłuszczu :-) i dobrze było widać
To super bo to znaczy ze na mojej wizycie za dwa tygodnie tez będę pewnie takie miała :D wole takie niż dowcipne jednak, a zdjęcie dzidziusia wspaniałe :)

Wiśnia bardzo ci współczuję, życzę dużo siły i ściskam mocno....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry