reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie mdłości i sennosc już tylko po 18 jest coraz lepiej wiec i nasze mieszkanie lepiej wyglada[emoji6] bo tak to bylo trochę zapuszczone przez ostatni miesiąc [emoji14]

A jak tam nasze forumowe bliźniaki? Kiedy macie usg?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.
Nie widziałaś mojego [emoji12] czekamy na lepsze czasy

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie tez mnie intetesowały te rzecxy ciążowe.chciałam tą koszulke ale niewiadomo jak z rozmiarem bo było zapakowane w pudełko a nie bede rozrywać przecież.Niby noszę L,ale niewiem czy M jako ciążowa nie jest duża...
Ja generalnie noszę S a że lubię luźniejsze to czasem M. Majtki wzięłam S i są ok choć jak mi się uda dokupić to wezmę M bo lubię luźne w pachwinach. Za to koszulkę wzięłam M i jest duża - chyba taka niemiecka rozmiarówka. Ta M jest jak z H&M na grubych ramiączkach L. I jeszcze ma na bokach bardzo duże marszczenie więc na późny brzuch ok ale na teraz to dla mnie tylko do spania. I jeszcze one są moim zdaniem na wysokie kobiety. Getry mam M i trochę mi może krok zjeżdża ale S byłyby ciasne trochę bo to są takie mięsiste, grube getry.
A tak w ogóle to ja sobie je wygrzebałam w sklepie i później ładnie schowałam i nawet sprzedawczyni się zgodziła na ten manewr :) Le getry i majtki bardzo mi się podobają. Majtki są takie pełniejsze z tyłu, na pupę a z przodu mają zakładkę i są niższe. Inna sprawa że to moje pierwsze ever "ciążowe" cokolwiek to nie mam porównania. Po prostu o niebo mi w tym lepiej niż w zwykłych :) Np i cena spoko ;)

Hej kochane [emoji5]

Super , że wizyty ok jak ktoś jeszcze ma to kciuki ogromne [emoji110][emoji110]

Ja dzisiaj cały dzień prawie w łóżku, jak wstane to kręci mi się w głowie wrr...

Ja jutro jade na badania , wizyta w piątek - Spark tez masz w piątek? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t0d [emoji235]

Hej kochane [emoji5]

Super , że wizyty ok jak ktoś jeszcze ma to kciuki ogromne [emoji110][emoji110]

Ja dzisiaj cały dzień prawie w łóżku, jak wstane to kręci mi się w głowie wrr...

Ja jutro jade na badania , wizyta w piątek - Spark tez masz w piątek? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Tak, w piątek :) chyba, że jutro jak odbiore wyniki krwi i moczu będzie coś w moczu to się jutro wybiorę :) bo coś nie tak z tym moim organizmem :)
Kciuki za piątek :)

No u mnie stres tez jest , ostatnią wizytę miałam 2.5tyg temu , mysli mam czy wszystko w porządku...

Ja nie byłam 3.5 tygodnia...
A jeszcze mój mnie stresuje i jak gorzej się poczuję to do mnie: myślisz, że dzidzia żyje?

No szlag by go... skąd ja mam wiedzieć, marzę o tym! Ale w głowie same czarne myśli a on dokłada jeszcze

Bulbasek ale fajna fotka.
Gratuluję udanych wizyt jak kogoś przeoczy łam. Wybaczcie ale stres mnie oslepił. Powiem wam że jakbym mogła to skakałabym pod sufit. Pani obudziła malucha i zaczął fikać. Mój syn i mąż zachwyceni tym widokiem a ja ich widokiem. Przeżycie nie do opisania.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie usg miałaś robione przez powłoki brzuszne juz czy jeszcze te dowcipne :)

@wisna tak mi przykro... boję się, że w pt usłyszę to samo ! :(
Przypomnij który to tydzień?

reklama
Przez brzuch,a jest na nim sporo tłuszczu :-) i dobrze było widać
To super bo to znaczy ze na mojej wizycie za dwa tygodnie tez będę pewnie takie miała :D wole takie niż dowcipne jednak, a zdjęcie dzidziusia wspaniałe :)

Wiśnia bardzo ci współczuję, życzę dużo siły i ściskam mocno....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry