Ja też już wybrałam, ale w internecie, bo nie mogę pojechać i obejrzeć :-(
3 dni szukałam mojego ideału, czytałam setki opinii i udało się :-)
Jaki? my wybraliśmy babydesign dotty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już wybrałam, ale w internecie, bo nie mogę pojechać i obejrzeć :-(
3 dni szukałam mojego ideału, czytałam setki opinii i udało się :-)
Dlatego tym razem nie kieruję się tylko porodem, ale też opieką po nim. Co z tego że pierwszy poród odbierała najcudowniejsza położa (p. Martyna Kubicka-Mączka), skoro później opieka była tragiczna.. nawet wspominać nie mam siły [emoji22]Ja mam na Godule z domu 15min , rodziłam tam córkę i przeleżałam tam ostatnie tygodnie ... Lekarz jak lekarz , warto mieć tam swojego prowadzącego to podchodzą do pacjentki inaczej z córką nie miałam tam swojego teraz w ciąży mój na NFZ tam pracuje , więc spoko ,ale pielęgniarki to niezłe jędze - dramat.
Na patologi ciąży brak tv - za to na porodówce jak leżysz z dzieciątkiem to tv na ścianie - gdzie przecież nie masz czasu patrzeć ...
Roan bass soft :-) dość bogata kolorystyka, świetne wyposażenie, myślałam nad szarościami, żeby był uniwersalny (dla następnego dziecka) :-)
Dobranoc :-) Śpij dobrze :-)Ewkaa nie przesadzaj z ta meliska...
Xbuumm nie ma dogadujemy sie..wiec tez mysle ze sie podzieli...
Dobrej nocki dziewczeta bo ja odplywam. Dzis mialam ciezki dzien...trzeba sue wyspac..chociaz dzis spie sama bo moj m wyjechal..a bez niego jakos tak duzo miejsca w lozku mam...
Ja również chodzę do dr Ziomka- od 2012 rokuA do jakiego chodzisz? Bo ja do dr. Ziomka ktory wlasnie tez tam dyzuruje
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam do niego przejść , ale nie przyjeli mnie do niego rejonowo bo nie dość , ze na Goduli w szpitalu przyjmuje to jeszcze obok w poradni...Ja również chodzę do dr Ziomka- od 2012 roku
Kinga - 4.04.2015
W pierwszej ciąży też został mi przepisany. Generalnie całą ciążę miałam wtedy jakieś bakterie w moczu i cały czas leciała furagina i na przemian różne leki...Byłam u lekarza i podobno zapalenie pęcherza dostałam antybiotyk amoxicillin 500 , ktoś brał ? Czy to zapalenie bardzo groźne ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałam koleżance polecić Ziomka, ale też nie chcieli jej zapisać, bo z innego miasta jest...Ja miałam do niego przejść , ale nie przyjeli mnie do niego rejonowo bo nie dość , ze na Goduli w szpitalu przyjmuje to jeszcze obok w poradni...
Może się spotkamy w trójkę w szpitalu , ale jaja by były [emoji16][emoji23]
[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]
Ziomek jest fajny taki dowcipny , ale też czasem przegina - leżałam w szpitalu od 32tc , więc na obchodach słyszałam jak się do niektórych pacjentek brzydko odnosił - niby zabawnie , ale nie do końca... ale właśnie często on mnie badał czy robił usg a teraz chodzę do tego co mi cc robił z LenkąChciałam koleżance polecić Ziomka, ale też nie chcieli jej zapisać, bo z innego miasta jest...
Byłoby dość zabawnie spotkać się na porodówce [emoji1] albo chociaż po urodzeniu [emoji6]
Kinga - 4.04.2015