reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewkaa nie przesadzaj z ta meliska...
Xbuumm nie ma dogadujemy sie..wiec tez mysle ze sie podzieli...
Dobrej nocki dziewczeta bo ja odplywam. Dzis mialam ciezki dzien...trzeba sue wyspac..chociaz dzis spie sama bo moj m wyjechal..a bez niego jakos tak duzo miejsca w lozku mam...

Ja mam na Godule z domu 15min , rodziłam tam córkę i przeleżałam tam ostatnie tygodnie ... Lekarz jak lekarz , warto mieć tam swojego prowadzącego to podchodzą do pacjentki inaczej z córką nie miałam tam swojego teraz w ciąży mój na NFZ tam pracuje , więc spoko ,ale pielęgniarki to niezłe jędze - dramat.
Na patologi ciąży brak tv - za to na porodówce jak leżysz z dzieciątkiem to tv na ścianie - gdzie przecież nie masz czasu patrzeć ...
Dlatego tym razem nie kieruję się tylko porodem, ale też opieką po nim. Co z tego że pierwszy poród odbierała najcudowniejsza położa (p. Martyna Kubicka-Mączka), skoro później opieka była tragiczna.. nawet wspominać nie mam siły [emoji22]

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

Ewkaa nie przesadzaj z ta meliska...
Xbuumm nie ma dogadujemy sie..wiec tez mysle ze sie podzieli...
Dobrej nocki dziewczeta bo ja odplywam. Dzis mialam ciezki dzien...trzeba sue wyspac..chociaz dzis spie sama bo moj m wyjechal..a bez niego jakos tak duzo miejsca w lozku mam...
Dobranoc :-) Śpij dobrze :-)

Ja również chodzę do dr Ziomka- od 2012 roku

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png
Ja miałam do niego przejść , ale nie przyjeli mnie do niego rejonowo bo nie dość , ze na Goduli w szpitalu przyjmuje to jeszcze obok w poradni...
Może się spotkamy w trójkę w szpitalu , ale jaja by były [emoji16][emoji23]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]

Byłam u lekarza i podobno zapalenie pęcherza dostałam antybiotyk amoxicillin 500 , ktoś brał ? Czy to zapalenie bardzo groźne ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży też został mi przepisany. Generalnie całą ciążę miałam wtedy jakieś bakterie w moczu i cały czas leciała furagina i na przemian różne leki...
ale teraz mam broń! To może banalne, ale przetestowane. Przy skłonności do takich infekcji bardzo korzystne jest wypijanie dużych ilości wody- 3 litry to ilość wystarczająca, ale w tym przypadku nie warto się ograniczać [emoji6]

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

Ja miałam do niego przejść , ale nie przyjeli mnie do niego rejonowo bo nie dość , ze na Goduli w szpitalu przyjmuje to jeszcze obok w poradni...
Może się spotkamy w trójkę w szpitalu , ale jaja by były [emoji16][emoji23]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t2d [emoji235]
Chciałam koleżance polecić Ziomka, ale też nie chcieli jej zapisać, bo z innego miasta jest...
Byłoby dość zabawnie spotkać się na porodówce [emoji1] albo chociaż po urodzeniu [emoji6]

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png

reklama
Chciałam koleżance polecić Ziomka, ale też nie chcieli jej zapisać, bo z innego miasta jest...
Byłoby dość zabawnie spotkać się na porodówce [emoji1] albo chociaż po urodzeniu [emoji6]

Kinga - 4.04.2015
c55fskjo5b420o5x.png
Ziomek jest fajny taki dowcipny , ale też czasem przegina - leżałam w szpitalu od 32tc , więc na obchodach słyszałam jak się do niektórych pacjentek brzydko odnosił - niby zabawnie , ale nie do końca... ale właśnie często on mnie badał czy robił usg :) a teraz chodzę do tego co mi cc robił z Lenką :)

No zawsze to jest jakaś myśl , można spotkać i pogadać o pierdołach :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry