- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ooo, taki wyciskany soczek też super sprawa...W sumie chyba pójdziemy do sklepu i kupię marchewki i pomarańcze. Uwielbiam!!
Zjadłabym też serniczka,ale piec niestety nie umiem...a dostać w Niemczech twaróg,to nie lada wyczyn.
Zjadłabym też serniczka,ale piec niestety nie umiem...a dostać w Niemczech twaróg,to nie lada wyczyn.
Agusik80
Aktywna w BB
Ja mam takie zboczenie zawodowe ponieważ jestem naturoterapeutą , staram się unikać wszystkiego co mam świadomość że może mieć zły wpływ na dziecko, przed ciążą pozwalałam sobie na różne rzeczy a teraz niestety mam ciążę zagrożoną i to chyba jeszcze bardziej na mnie działa. I soki też robię szczególnie te zielone z jarmużem choć teraz mi nie wchodzą.Agusik tez tak mam i z jedzeniem i z ciuchami, ze czasem wole dziecku kupic niz sobie jak mi sie cos podoba, a Milosz uwielbia nosic koszule, wiec jak ja widze takie male koszule to ciezko mi sie oprzec widzi na tatusiu
I co do jedzenia to ja codziennie robie sok ze swiezo wyciskanich owocow, dzisiaj marchew z kiwi
Agusik80
Aktywna w BB
Pewnie ten sam przepis tylko smak inny ....hahaha... jeszcze kilka tygodni i wszystko będzie pyszne jak wcześniej.Jednak były ruskie, pomyłka :-) Ale albo mi się smak zmienił, albo coś dziwnego, bo nie smakowały mi tak bardzo, jak zawsze do tej pory :-) Dziwne... Muszę zapytać, czy inaczej je robiła :-)
Pewnie ten sam przepis tylko smak inny ....hahaha... jeszcze kilka tygodni i wszystko będzie pyszne jak wcześniej.
Myślisz? Dziwne, bo wszystko inne raczej smakuje mi tak samo... Chociaż... wczoraj nie mogłam zjeść mojego ulubionego jogurtu Chyba masz rację
reklama
Ooo, faktycznie nas przybyło
I jak to zwykle bywa, zazdroszczę tym z nas,które mają termin na początku miesiąca- to wy będziecie pierwsze tulić maleństwa,podczas gdy reszta z nas będzie się jeszcze "kulać" z brzuchami.
Kasia86 my na szarym końcu...
I jak to zwykle bywa, zazdroszczę tym z nas,które mają termin na początku miesiąca- to wy będziecie pierwsze tulić maleństwa,podczas gdy reszta z nas będzie się jeszcze "kulać" z brzuchami.
Kasia86 my na szarym końcu...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.