- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeszcze na końcu Ewelyn jest - tylko mi tabelki brakło i musiałam dorobić
no dużooo nas - kto jeszcze chce dołączyć pisać na PRIV - jak się więcej osób nazbiera dodam
Ja widziałam na FB przepisa na kotleciki ziemniaczane z pieczarkami też ciekawe
no dużooo nas - kto jeszcze chce dołączyć pisać na PRIV - jak się więcej osób nazbiera dodam
Jeszcze na końcu Ewelyn jest - tylko mi tabelki brakło i musiałam dorobić
Też wczoraj widziałam ten przepis i mam ochotę wypróbować.
no ładnie wyglądały , ale zapewne jak ja sobie zrobię to mi nie będzie smakowaćTeż wczoraj widziałam ten przepis i mam ochotę wypróbować.
Spark
Fanka BB :)
chelanmag B6 jest ponoć ok@Agusik80 nie pamiętam teraz z czego ten magnez, jakk będę w domu to podam, znajoma farmaceutka poleciła
Jak miałam anemie to lekarz zmieniał mi non stop żelazo bo żadnego nie przyswajaalam, a Ona poleciła i po 3 miesiącach w górnej granicy normy
reklama
Wyimaginowana
Fanka BB :)
Ooo, faktycznie nas przybyło
I jak to zwykle bywa, zazdroszczę tym z nas,które mają termin na początku miesiąca- to wy będziecie pierwsze tulić maleństwa,podczas gdy reszta z nas będzie się jeszcze "kulać" z brzuchami.
Kasia86 my na szarym końcu...
Jeszcze ja z Wami na końcu hehe
Dam znać co wpisać w tabelkę po wizycie u lekarza ale raczej wg om ja będę ostatnia tak samo miałam z synkiem. Miał być na koniec kwietnia a urodził się w maju, ale i tak zostałam na kwietniowkach hehe
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.