reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja miałam termin na styczeń a urodziłam 2 tyg wcześniej. Dokładnie 25.12. Taki prezent :)

reklama
u mnie dziś na obiad zupa grzybowa i kotleciki z cukini z sosem czosnkowym

Jeszcze na końcu Ewelyn jest - tylko mi tabelki brakło i musiałam dorobić :)

no dużooo nas - kto jeszcze chce dołączyć pisać na PRIV - jak się więcej osób nazbiera dodam :)

Ja widziałam na FB przepisa na kotleciki ziemniaczane z pieczarkami też ciekawe :)

Jeszcze na końcu Ewelyn jest - tylko mi tabelki brakło i musiałam dorobić :)

no dużooo nas - kto jeszcze chce dołączyć pisać na PRIV - jak się więcej osób nazbiera dodam :)

Ja widziałam na FB przepisa na kotleciki ziemniaczane z pieczarkami też ciekawe :)

Też wczoraj widziałam ten przepis i mam ochotę wypróbować. :)

@Agusik80 nie pamiętam teraz z czego ten magnez, jakk będę w domu to podam, znajoma farmaceutka poleciła :)
Jak miałam anemie to lekarz zmieniał mi non stop żelazo bo żadnego nie przyswajaalam, a Ona poleciła i po 3 miesiącach w górnej granicy normy :D

@Agusik80 nie pamiętam teraz z czego ten magnez, jakk będę w domu to podam, znajoma farmaceutka poleciła :)
Jak miałam anemie to lekarz zmieniał mi non stop żelazo bo żadnego nie przyswajaalam, a Ona poleciła i po 3 miesiącach w górnej granicy normy :D
chelanmag B6 jest ponoć ok :)

Czy któraś należy do grupy na fb pazdziernikowe mamy? Jeśli tak będę wdzięczna za kontakt.

reklama
Ooo, faktycznie nas przybyło :D
I jak to zwykle bywa, zazdroszczę tym z nas,które mają termin na początku miesiąca- to wy będziecie pierwsze tulić maleństwa,podczas gdy reszta z nas będzie się jeszcze "kulać" z brzuchami. :p
Kasia86 my na szarym końcu...:-D:-D:-D

Jeszcze ja z Wami na końcu hehe
Dam znać co wpisać w tabelkę po wizycie u lekarza ale raczej wg om ja będę ostatnia :D tak samo miałam z synkiem. Miał być na koniec kwietnia a urodził się w maju, ale i tak zostałam na kwietniowkach hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry