reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja bardziej wolę to, ze kiedys kobiety z brzuchami pole oraly i zdrowe dzieci rodzily. :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój gin powiedział, że jak z ciążą jest coś nie tak to nawet jak się będzie leżeć to i tak się poroni.
Ja jestem na zwolnieniu, bo pracowałam w Orsay I zmiany były zazwyczaj po 12h. Krzesła nie ma na sklepie, do tego ściąganie manekinow, przekładanie towaru itd to duży wysiłek.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1488872443-aaaaaa.jpeg

Moje 0,71cm Szczęście z pikającym serduszkiem [emoji173][emoji173][emoji173] Jestem przeszczęśliwa i już spokojna [emoji16] Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png
Kasiu wspaniałe wieści. Kiedy następna wizyta?

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za następne &&&& Ja dziś rano byłam badania zrobić. 220 zł :O
Ja za swoje płaciłam 330 a później 2 razy po 150 i zastanawiam się czy nie pójść do tego 1 lab żeby mi zwrócili kasę bo te badania od nich są niewiarygodne.

Kochane przybywam by się z Wami pożegnać. U mnie wszystko okej, z dzidzią również.
Jesteście tu w swoim gronie i znacie się już kupę czasu, ciężko mi do Was dotrzeć. Moje pytania są często olewane z góry na dół, piszecie między sobą lekceważąc innych po drodze. Rozumiem ciężko jest dołączyć do grona, które się już jakiś czas zna. Dzisiaj stwierdziłam, że nie warto w to ingerować, że to nie ma sensu. Szkoda moich nerwów przede wszystkim. Także wszystkiego dobrego Wam życzę i wszystkiego dobrego dla Waszych małych fasolek. Trzymajcie się ciepło ;)
Oj nie myśl tak. Ja też czasami mam wrażenie, że moje posty są pomijane, ale mysle, że większość nadrabia i czyta kilka stron a wtedy odpowiada tylko na wybrane.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam badania robione kilka razy ponieważ w pierwszym laboratorium wyszedł mi cytomegalowirus więc postanowiłam sprawdzić w innym i okazało się że to nie ma więc pojechałam jeszcze raz i zrobiłam cały zestaw i jak na to patrzę to one się różnią poza tym oczywiście okazało się że c ytomegalowirusa nie ma ze w pierwszym laboratorium się pomylili. Ja już kilka razy widziałam fasolkę i słyszałam serduszko ale nie mam zdjęć bo badani a były robione w szpitalu a tam wydruków nie dają więc może dziś dostanę.
Ja na cytomegalię nie dostałam bo nie mam kontaktu z dziećmi za bardzo. To widzę, że ciągle chodzisz po lekarzach, ciężko jest w ciąży.Też wydruków nie mam bo w szpitalu robiłam ale na genetyczne idę prywatnie więc może dostanę^^

Hej dziewczyny
Wracam do was po dłuższej nieobecności. Cały czas was czytam... Gratuluję wam udanych wizyt i zdrowych fasolek. Ja już 9 dzień się męczę z przeziębieniem ale chyba już blisko końca jest. Dziś mam wizytę na 17 i mam nadzieję zobaczyć [emoji173]️
U nas dziś śnieg pada

p19u3e3kvkz8r37a.png

Ja na cytomegalię nie dostałam bo nie mam kontaktu z dziećmi za bardzo. To widzę, że ciągle chodzisz po lekarzach, ciężko jest w ciąży.Też wydruków nie mam bo w szpitalu robiłam ale na genetyczne idę prywatnie więc może dostanę^^
Ja mam tylko 2 swoich dzieci i nie wiem dlaczego dostałam skierowanie na to badanie. Biegałam po labkach i chyba z tego stresu dostałam krwawienia. Jak sobie o tym pomyśle to się wkurzam bo moglam sobie tego oszczędzić. Pierwsze iść Mia łam robione u gina i z tego mam zdjęcie ale to był 5 tydz i jeszcze nie było serduszka a w szpitalu pierwszy raz usłyszałam.

reklama
Hej dziewczyny
Wracam do was po dłuższej nieobecności. Cały czas was czytam... Gratuluję wam udanych wizyt i zdrowych fasolek. Ja już 9 dzień się męczę z przeziębieniem ale chyba już blisko końca jest. Dziś mam wizytę na 17 i mam nadzieję zobaczyć [emoji173]️
U nas dziś śnieg pada

p19u3e3kvkz8r37a.png
Udanej wizyty i zdrówka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry