reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
1488872443-aaaaaa.jpeg

Moje 0,71cm Szczęście z pikającym serduszkiem [emoji173][emoji173][emoji173] Jestem przeszczęśliwa i już spokojna [emoji16] Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kasia gratuluję.
Chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na dziewczyny które odeszły i chyba rozumiem o co chodzi. Jeśli poczytacie swoje odpowiedzi to zazwyczaj odpowiada się tym samym osobom przez co reszta może czuć się pomijana. Też odniosłam takie wrażenie kiedy dzieliłam się informacjami i nawet jedna nie odpowiedziała na post. Myślę że warto na to zwrócić uwagę bo Wygląda to trochę jak kącik wzajemnej adoracji.

Dzisiaj mam wizytę o 14:40 Mam nadzieję że dotrwam bez większych sensacji. Dziś nawet dobrze się czuje. Jestem ciekawa co lekarz powie na moje badania powtarzane kilka razy. Jakoś bojowo dziś jestem nastawiona i jeszcze idę po wypis ze szpitala , zobaczymy co tam napiszą i może jakieś badania jeszcze robili bo miałam pobierana krew.

Dzisiaj mam wizytę o 14:40 Mam nadzieję że dotrwam bez większych sensacji. Dziś nawet dobrze się czuje. Jestem ciekawa co lekarz powie na moje badania powtarzane kilka razy. Jakoś bojowo dziś jestem nastawiona i jeszcze idę po wypis ze szpitala , zobaczymy co tam napiszą i może jakieś badania jeszcze robili bo miałam pobierana krew.
Zazdroszczę, ja wizytę za niecały miesiąc, jajko zniosę do tego czasu:D Wszystkie badania już porobiłaś?

A skąd jesteś? Dobrze, że masz jak ulżyć, ja choćbym bardzo chciała nie daję rady i potem leżę i zdycham pół dnia..
Mieszkam w okolicach Opoczna, woj. łódzkie.
Czasami tez nie mogę, szarpie mnie tylko i tyle. Nie miałam tak w poprzednich ciążach, a teraz i mnie dopadło [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

reklama
Mieszkam w okolicach Opoczna, woj. łódzkie.
Czasami tez nie mogę, szarpie mnie tylko i tyle. Nie miałam tak w poprzednich ciążach, a teraz i mnie dopadło [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Ja wszystkie objawy ciąży traktuję jak błogosławieństwo, bo mam wrażenie że dzidzi się dobrze rozwija:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry