- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agusik80
Aktywna w BB
Witam.
Czytam Was ale jakos nie miałam weny do pisania.
Pozdrawiam wszystkie nowe mamusie.
bąbelki śliczne.
Ja byłam w szpitalu kilka dni bo miałam krwawienie, wyszłam w zeszłym tygodniu i od tej pory wszystko ok poza tym że ciągla mnie muli i czuje sie zupełnie bez sił.
Moje badanie na cytomegalowirusa zostało sprawdzone 3 razy i okazało się że pomyłka nastąpiła w pierwszym laborarorium czyli żadnego cytomegalowirusa nie ma i niepotrzebny był cały stres.
Jutro ide do swojego gina ale tylko po duphaston , serduszko już słyszałam i widziałam.
Czytam Was ale jakos nie miałam weny do pisania.
Pozdrawiam wszystkie nowe mamusie.
bąbelki śliczne.
Ja byłam w szpitalu kilka dni bo miałam krwawienie, wyszłam w zeszłym tygodniu i od tej pory wszystko ok poza tym że ciągla mnie muli i czuje sie zupełnie bez sił.
Moje badanie na cytomegalowirusa zostało sprawdzone 3 razy i okazało się że pomyłka nastąpiła w pierwszym laborarorium czyli żadnego cytomegalowirusa nie ma i niepotrzebny był cały stres.
Jutro ide do swojego gina ale tylko po duphaston , serduszko już słyszałam i widziałam.
Agusik80
Aktywna w BB
Super.Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć ❤
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
Ale lekarz jakis dziwny, chyba raczej powinien byc opanowany a nie straszyc i narażać na dodatkowy stres?
No niektórzy mają jakieś dziwne podejście do pacjentek...
Mi moja gin na samym początku po badaniu powiedziała, że nie jest dobrze i że jeśli organizm się w ciągu tygodnia nie wyczyści, to żebym przyjechała na wizytę i dopiero będziemy 'myśleć' co dalej... I niby miałam się nie denerwować... No, ale niektórzy tacy są... Zero empatii i zrozumienia...Zmieniłam lekarza, i drugi który przepisał mi dwa razy większą dawkę progesteronu na podtrzymanie niż tamta i dał nadzieję. Powiedział, że poprzednia ilość była stanowczo za mała w miom przypadku, za tydzień jadę do niego już 3 raz :-) bardzo przyjemny, zabawny, starszy Pan, który wszystko dokładnie tłumaczy i mi i mężowi :-) oby więcej takich lekarzy... Z powołania, a nie dla pieniędzy...
Mi moja gin na samym początku po badaniu powiedziała, że nie jest dobrze i że jeśli organizm się w ciągu tygodnia nie wyczyści, to żebym przyjechała na wizytę i dopiero będziemy 'myśleć' co dalej... I niby miałam się nie denerwować... No, ale niektórzy tacy są... Zero empatii i zrozumienia...Zmieniłam lekarza, i drugi który przepisał mi dwa razy większą dawkę progesteronu na podtrzymanie niż tamta i dał nadzieję. Powiedział, że poprzednia ilość była stanowczo za mała w miom przypadku, za tydzień jadę do niego już 3 raz :-) bardzo przyjemny, zabawny, starszy Pan, który wszystko dokładnie tłumaczy i mi i mężowi :-) oby więcej takich lekarzy... Z powołania, a nie dla pieniędzy...
hajmal
Fanka BB :)
Tak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, wierzymy ze wszystko będzie dobrzeTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
Agusik80
Aktywna w BB
wszystko bedzie dobrze, trzymamy kciukiTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
Beczulinda
Fanka BB :)
Będzie dobrze, musi byćTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
Ja też zaraz wychodzę. Stresik lekki jest..
trzymam kciuki,napisz odrazu gdy wyjdziesz co sie dziejeTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.