reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam.
Czytam Was ale jakos nie miałam weny do pisania.
Pozdrawiam wszystkie nowe mamusie.
bąbelki śliczne.
Ja byłam w szpitalu kilka dni bo miałam krwawienie, wyszłam w zeszłym tygodniu i od tej pory wszystko ok poza tym że ciągla mnie muli i czuje sie zupełnie bez sił.
Moje badanie na cytomegalowirusa zostało sprawdzone 3 razy i okazało się że pomyłka nastąpiła w pierwszym laborarorium czyli żadnego cytomegalowirusa nie ma i niepotrzebny był cały stres.
Jutro ide do swojego gina ale tylko po duphaston , serduszko już słyszałam i widziałam.

Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć :)
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
Super.
Ale lekarz jakis dziwny, chyba raczej powinien byc opanowany a nie straszyc i narażać na dodatkowy stres?

No niektórzy mają jakieś dziwne podejście do pacjentek...

Mi moja gin na samym początku po badaniu powiedziała, że nie jest dobrze i że jeśli organizm się w ciągu tygodnia nie wyczyści, to żebym przyjechała na wizytę i dopiero będziemy 'myśleć' co dalej... I niby miałam się nie denerwować... No, ale niektórzy tacy są... Zero empatii i zrozumienia...Zmieniłam lekarza, i drugi który przepisał mi dwa razy większą dawkę progesteronu na podtrzymanie niż tamta i dał nadzieję. Powiedział, że poprzednia ilość była stanowczo za mała w miom przypadku, za tydzień jadę do niego już 3 raz :-) bardzo przyjemny, zabawny, starszy Pan, który wszystko dokładnie tłumaczy i mi i mężowi :-) oby więcej takich lekarzy... Z powołania, a nie dla pieniędzy...

Tak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, musi być:)
Ja też zaraz wychodzę. Stresik lekki jest..

f2w33e3k5bdcgiu4.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry