reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny!

Jestem nowa na forum, mam na imię Kasia, 25 lat, termin porodu na 27 października :) Pierwsza wizyta u gine już za mną - widać piękny pęcherzyk i wydawało się pani doktor, że w pęcherzyku już zaczątek czegoś się dzieje, ale nie chciała nic więcej mówić - 16 marca idę na kolejną wizytę.

To moja pierwsza ciąża, a biorąc pod uwagę to że jestem po pedagogice specjalnej - okropnie wszystko przeżywam i się boję ;<

Udało się nam w 4 cyklu co przy mojej niedoczynności tarczycy było prawdziwym cudem dla mnie :D

Fajnie że istnieją takie fora, miło się czyta Waszą radość :)
Witam kolejna mamusie :)

Ja to dziś mam ciężki dzień. Zaraz jak wstałam to było mi niedobrze, jeszcze facet ze spółdzielni przyszedł wymienić w łazience licznik z wody i dokładnie w tym momencie mnie totalnie zmulilo :D na szczęście szybko wyszedł i mogłam się w spokoju poprzytulac z kibelkiem :D

Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.:confused:

@Miennta super :) ja też po pedagogice... w szkołach specjalnych i placówkach terapeutycznych jest naprawdę ciężko, szkoda tych dzieciaków, ale trzeba myśleć pozytywnie!
@campari0202 śliczna dzidzia :D

Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.:confused:
Trochę za wcześnie...

Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Mi moja ginekolog zaleciła w 12 tygodniu[emoji6]

34bw3e3ko95myff6.png

hello,
ja dziś przeszłam się do gina, mimo,że wizyta na środę, bo dupek się skonczył i tak po doradzeniu się też tutaj na bb, udało się dostać.
przy okazji lekarz mi zrobil usg.
Wszystko pięknie, ładnie. dzidziol ma 2 cm i wg usg jest 8t1d

Także trzymam kciuki za panie które dzis też mają wizyte

Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć :)
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry