- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam kolejna mamusieCześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, mam na imię Kasia, 25 lat, termin porodu na 27 października Pierwsza wizyta u gine już za mną - widać piękny pęcherzyk i wydawało się pani doktor, że w pęcherzyku już zaczątek czegoś się dzieje, ale nie chciała nic więcej mówić - 16 marca idę na kolejną wizytę.
To moja pierwsza ciąża, a biorąc pod uwagę to że jestem po pedagogice specjalnej - okropnie wszystko przeżywam i się boję ;<
Udało się nam w 4 cyklu co przy mojej niedoczynności tarczycy było prawdziwym cudem dla mnie
Fajnie że istnieją takie fora, miło się czyta Waszą radość
Ja to dziś mam ciężki dzień. Zaraz jak wstałam to było mi niedobrze, jeszcze facet ze spółdzielni przyszedł wymienić w łazience licznik z wody i dokładnie w tym momencie mnie totalnie zmulilo na szczęście szybko wyszedł i mogłam się w spokoju poprzytulac z kibelkiem
evi55
Fanka BB :)
Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.
Spark
@Miennta super ja też po pedagogice... w szkołach specjalnych i placówkach terapeutycznych jest naprawdę ciężko, szkoda tych dzieciaków, ale trzeba myśleć pozytywnie!
@campari0202 śliczna dzidzia
@campari0202 śliczna dzidzia
Spark
Trochę za wcześnie...Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.
Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
campari0202
Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.
Mi moja ginekolog zaleciła w 12 tygodniu[emoji6]
mama_gosi
Początkująca w BB
hello,
ja dziś przeszłam się do gina, mimo,że wizyta na środę, bo dupek się skonczył i tak po doradzeniu się też tutaj na bb, udało się dostać.
przy okazji lekarz mi zrobil usg.
Wszystko pięknie, ładnie. dzidziol ma 2 cm i wg usg jest 8t1d
Także trzymam kciuki za panie które dzis też mają wizyte
ja dziś przeszłam się do gina, mimo,że wizyta na środę, bo dupek się skonczył i tak po doradzeniu się też tutaj na bb, udało się dostać.
przy okazji lekarz mi zrobil usg.
Wszystko pięknie, ładnie. dzidziol ma 2 cm i wg usg jest 8t1d
Także trzymam kciuki za panie które dzis też mają wizyte
AMysz
Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć ❤
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
reklama
igusiad
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.