U MNIE TEŻ JESZCZE WTEDY NIE BYŁO WIDAĆ, POJECHAŁAM W 7 TYG I JUŻ WSZYSTKO BYŁO, ŁĄCZNIE Z SERDUSZKIEM :-)Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moja gin mnie uprzedzała że w 6 może jeszcze nie być widać i żebym poczekałą z USG - finalnie poszłam jak strzelił 7 tc.Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
evi55
Fanka BB :)
Ok dzięki,z rana jutro zadzwonie i przełoze o tydzień.Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
Wyimaginowana
Dzięki dziewczyny :* kazał mi przyjść za tydzień z wynikami krwi
hajmal
Dzidzius jest ma 26,4mm i serduszko bije 160/min. Tak mi ulzylo
Dziekuje za wszystkie dobre mysli.
Zwiekszyl mi duphastron i luteine.
Poczytam was jak wroce do domu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Babeczki, czy na wizycie gin proponował Wam L4? Bo ja mówiłam o fatalnym samopoczuciu-zawroty glowy ale zbyl mnie slowami ze ciaza to nie choroba...szczerze to jestem tymi slowami zniesmaczona....
Mnie zaproponowano L4 z uwagi na pracę w przedszkolu a do tego strasznie mnie muli i prawie nic nie jestem w stanie zjeść ;|
anetka303
Spokojnie. Na tym etapie może jeszcze nie być widać.Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
igusiad
Masz zdjęcie dzidziusia?Dzidzius jest ma 26,4mm i serduszko bije 160/min. Tak mi ulzylo
reklama
hajmal super,że wszystko dobrze
Gratuluję także innych pozytywnych usg.
A ja jakaś dzisiaj nie w sosie,w sumie sama nie wiem czemu...ta pogoda mnie dobija,wczoraj było ładnie,słonecznie,a dzisiaj znowu szaro,deszczowo,chłodno...
Nie pozostaje mi nic innego jak odliczać do piątkowej wizyty. No i we czwartek znowu dentysta dla Sary; niestety ma kilka zębów do zrobienia i babka powiedziała,że najpierw spróbują ze zwykłym znieczuleniem i jeśli będzie ok,to będziemy regularnie umawiać wizyty aż do wyleczenia wszystkich,a jeśli młoda źle zareaguje albo nie będzie chciała,bo boli, no to niestety narkoza. Ale pocieszała mnie,że spora ilość dzieci ma narkozę do leczenia zębów,że to idzie szybciej po prostu, tylko że zwyczajnie zdrowiej tego nie robić,ale jak nie ma wyjścia,to lepiej tak niż pozwolić dziecku na chodzenie z zepsutymi zębami. Swoją drogą,gdyby za moich czasów były takie fajne i miłe i cierpliwe dentystki ,gdy byłam dzieckiem,to może dzisiaj nie miałabym panicznego lęku przed samym słowem "stomatolog". A wtedy, to sadyści byli....
Gratuluję także innych pozytywnych usg.
A ja jakaś dzisiaj nie w sosie,w sumie sama nie wiem czemu...ta pogoda mnie dobija,wczoraj było ładnie,słonecznie,a dzisiaj znowu szaro,deszczowo,chłodno...
Nie pozostaje mi nic innego jak odliczać do piątkowej wizyty. No i we czwartek znowu dentysta dla Sary; niestety ma kilka zębów do zrobienia i babka powiedziała,że najpierw spróbują ze zwykłym znieczuleniem i jeśli będzie ok,to będziemy regularnie umawiać wizyty aż do wyleczenia wszystkich,a jeśli młoda źle zareaguje albo nie będzie chciała,bo boli, no to niestety narkoza. Ale pocieszała mnie,że spora ilość dzieci ma narkozę do leczenia zębów,że to idzie szybciej po prostu, tylko że zwyczajnie zdrowiej tego nie robić,ale jak nie ma wyjścia,to lepiej tak niż pozwolić dziecku na chodzenie z zepsutymi zębami. Swoją drogą,gdyby za moich czasów były takie fajne i miłe i cierpliwe dentystki ,gdy byłam dzieckiem,to może dzisiaj nie miałabym panicznego lęku przed samym słowem "stomatolog". A wtedy, to sadyści byli....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.