reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi objawy minęły również jak Tobie z dnia na dzień, okazało się ze niepotrzebnie się denerwowała ich brakiem.Sprobuj myśleć pozytywnie ,musi być dobrze [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie zamierzam się denerwować. Cały tydzień umieralam przez mdlosci. Nie mogłam jeść. A dzisiaj co za odmiana! Cudownie się czuję, mam apetyt. Piersi jak bomby nadal i wyostrzony wech. Może ta wiosna za oknem tak na mnie wpłynęła.

reklama
U mnie też mdłosci odpuściły. Zaczynam już po mału normalnie jeść. Piersi też już nie są takie obrzmiałe. Jeszcze setki trochę. W sumie jutro zaczynam 10 tydzień :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszy,ale ja nie chciałam nikogo informować do 10-12 tc,wiadomo,różnie bywa. A jak już wymyśliłam,że powiem,że wpadka-rodzina łatwiej przyjmie,to oczywiście musiał powiedzieć,że to planowane było. A teraz słucham od rana,że chyba mnie pojebalo,że jestem nienormalna,jedna osoba z rodziny powiedziała,że dopóki nie usunę,to mnie nie chce znać...:( Tego chciałam uniknąć.
I przez nich teraz mam poczucie,że ,jak to powiedzieli, mam nierówno pod sufitem i że lekkomyślnie postapilam. Ale liczyłam się z tym,że wsparcia od nich nie dostanę,tylko że to mimo wszystko boli.
Jest mi zwyczajnie przykro,tym bardziej jak bardzo bliska mi osoba nazywa mnie krolica rozplodowa...:(

Nie mogę uwierzyć w to co napisałaś... Jestem w szoku :szok: Co to za rodzina, która nie okazuje wsparcia.... :szok: Odcięłabym się zupełnie od tego typu ludzi. Teraz musisz mieć dużo spokoju, a nie nerwów przez rodzinę.

Cieszy,ale ja nie chciałam nikogo informować do 10-12 tc,wiadomo,różnie bywa. A jak już wymyśliłam,że powiem,że wpadka-rodzina łatwiej przyjmie,to oczywiście musiał powiedzieć,że to planowane było. A teraz słucham od rana,że chyba mnie pojebalo,że jestem nienormalna,jedna osoba z rodziny powiedziała,że dopóki nie usunę,to mnie nie chce znać...:( Tego chciałam uniknąć.
I przez nich teraz mam poczucie,że ,jak to powiedzieli, mam nierówno pod sufitem i że lekkomyślnie postapilam. Ale liczyłam się z tym,że wsparcia od nich nie dostanę,tylko że to mimo wszystko boli.
Jest mi zwyczajnie przykro,tym bardziej jak bardzo bliska mi osoba nazywa mnie krolica rozplodowa...:(
Nie wierzę w to co widzę... Ale Ty kochana nawet nie myśl o tym, żeby się tym przejąć. Oboje chcieliście dzidziusia i to jest najważniejsze :) stresowac się nie możemy także wdech i do przodu :*

To i ja się pochwalę. 5t2d na usg widoczne 2 zarodki 1.8 mm I 1.2 mm. 9 marca obejrzę serduszka [emoji7]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje blizniakow ! [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

Ja juz po wizycie i na szczęście wszystko jest dobrze :) śliczna fasolka 1.55 centymetra, serduszko jest i bije 140 uderzeń na minutę
No i pięknie [emoji171]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

reklama
To i ja się pochwalę. 5t2d na usg widoczne 2 zarodki 1.8 mm I 1.2 mm. 9 marca obejrzę serduszka [emoji7]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Bliźniaki super.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry