Kornelcia05
Moderatorka
Ja tez wlasnie sie zapisalam na 4.04 u mnie bedzie 12 tygodni i 2 dnizapisałam się na prenatalne i ledwo co się wcisnęłam będzie to 12t4d - 4 kwiecień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez wlasnie sie zapisalam na 4.04 u mnie bedzie 12 tygodni i 2 dnizapisałam się na prenatalne i ledwo co się wcisnęłam będzie to 12t4d - 4 kwiecień
Ja juz po wizycie i na szczęście wszystko jest dobrze śliczna fasolka 1.55 centymetra, serduszko jest i bije 140 uderzeń na minutę
To i ja się pochwalę. 5t2d na usg widoczne 2 zarodki 1.8 mm I 1.2 mm. 9 marca obejrzę serduszka [emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki miałaś wynik Igm ?
To i ja się pochwalę. 5t2d na usg widoczne 2 zarodki 1.8 mm I 1.2 mm. 9 marca obejrzę serduszka [emoji7]
Kurde zazdroszczę bliźniaków gratulacje!To i ja się pochwalę. 5t2d na usg widoczne 2 zarodki 1.8 mm I 1.2 mm. 9 marca obejrzę serduszka [emoji7]