reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@Spark ja dokładnie to samo... mój pierwszy taki sen, ale sponiewierał mnie na cały dzień. Oby nigdy więcej. Ja tez ogólnie nie mam zbyt wielu objawów, poza sennością i brakiem apetytu nic sie nie dzieje. Czasami pobolewal mnie brzuch ale narazie spokój.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze. U mnie to długa historia ale ogólnie czekam na moje maleństwo już od 12 lat...
Trzymam kciuki za wizytę :*
Ojej 12 lat... jak to możliwe :/ straszne. Ja prawie 3 lata, pierwszy raz w ciąży i też przerażona jestem, a jeszcze te durnne sny mi dokładają nerwów...

reklama
ja juz sie szykuje i niedlugo wychodzę... 9:20 wszystko sie wyjaśni. Strasznie sie stresuje. Aha.. Na pierwszym USG byłyście z mężem albo sie wybieracie z nim? Ja idę z moim i nie wiem czy nie przypał
Kciuki, daj znać :)

ja juz sie szykuje i niedlugo wychodzę... 9:20 wszystko sie wyjaśni. Strasznie sie stresuje. Aha.. Na pierwszym USG byłyście z mężem albo sie wybieracie z nim? Ja idę z moim i nie wiem czy nie przypał
Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Ja swojego biorę tylko na 3d/4d bo na 2d to on nic nie widzi [emoji4] Daj znać po wizycie. [emoji110]

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Ja wole na poczatku bez bo te pierwsze to tak od dolu [emoji12]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki [emoji5] moje doswiadczenia zgadzają się ze zdaniem Eglentine, faceci mają problem ogarnąć 2d [emoji6]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Ja idę na 12. Mój mąż idzie ze mną. Nie przeszkadza mi ze jest przez pochwe. To przecież mój mąż :) A on bardzo chce iść ze mną. Na poprzednim usg prawie nic nie było widać a i tak się złościł ze go nie zawolalam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój do tego czasu to rzadko chodził, a teraz idzie i to norma, ja sie u lekarza tak denerwuje ze lepiej jak pójdzie bo potem wszytko ze stresu przekręcam. Dziś może już mi dr powie co będzie robił z moją niewydolności szyjki.

Czekamy na dobre wiadomości z Waszych wizyt. Ja dzisiaj mam też wizytę ale tylko u położnej więc to tylko pogadanka, pewnie da skierowanie na usg w 12 tyg. A ta ważna to w czwartek, już mi się śni.
Dzisiaj rano złapały mnie mega mdłości prawie się skończyły w wc ale udało się.
Powiem wam anegdotę: wczoraj mąż wychodzi na nockę do pracy a ja do niego a gdzie buzi? a on do mnie jak Ci w południe dałem to poszłaś zaraz wymiotować :-D:-D:-D:-D nawet tego nie skojarzyłam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry