reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@Spark ja dokładnie to samo... mój pierwszy taki sen, ale sponiewierał mnie na cały dzień. Oby nigdy więcej. Ja tez ogólnie nie mam zbyt wielu objawów, poza sennością i brakiem apetytu nic sie nie dzieje. Czasami pobolewal mnie brzuch ale narazie spokój.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze. U mnie to długa historia ale ogólnie czekam na moje maleństwo już od 12 lat...
Trzymam kciuki za wizytę :*
Ojej 12 lat... jak to możliwe :/ straszne. Ja prawie 3 lata, pierwszy raz w ciąży i też przerażona jestem, a jeszcze te durnne sny mi dokładają nerwów...

reklama
ja juz sie szykuje i niedlugo wychodzę... 9:20 wszystko sie wyjaśni. Strasznie sie stresuje. Aha.. Na pierwszym USG byłyście z mężem albo sie wybieracie z nim? Ja idę z moim i nie wiem czy nie przypał
Kciuki, daj znać :)

ja juz sie szykuje i niedlugo wychodzę... 9:20 wszystko sie wyjaśni. Strasznie sie stresuje. Aha.. Na pierwszym USG byłyście z mężem albo sie wybieracie z nim? Ja idę z moim i nie wiem czy nie przypał
Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Ja swojego biorę tylko na 3d/4d bo na 2d to on nic nie widzi [emoji4] Daj znać po wizycie. [emoji110]

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Ja wole na poczatku bez bo te pierwsze to tak od dolu [emoji12]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki [emoji5] moje doswiadczenia zgadzają się ze zdaniem Eglentine, faceci mają problem ogarnąć 2d [emoji6]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Ja idę na 12. Mój mąż idzie ze mną. Nie przeszkadza mi ze jest przez pochwe. To przecież mój mąż :) A on bardzo chce iść ze mną. Na poprzednim usg prawie nic nie było widać a i tak się złościł ze go nie zawolalam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój do tego czasu to rzadko chodził, a teraz idzie i to norma, ja sie u lekarza tak denerwuje ze lepiej jak pójdzie bo potem wszytko ze stresu przekręcam. Dziś może już mi dr powie co będzie robił z moją niewydolności szyjki.

Czekamy na dobre wiadomości z Waszych wizyt. Ja dzisiaj mam też wizytę ale tylko u położnej więc to tylko pogadanka, pewnie da skierowanie na usg w 12 tyg. A ta ważna to w czwartek, już mi się śni.
Dzisiaj rano złapały mnie mega mdłości prawie się skończyły w wc ale udało się.
Powiem wam anegdotę: wczoraj mąż wychodzi na nockę do pracy a ja do niego a gdzie buzi? a on do mnie jak Ci w południe dałem to poszłaś zaraz wymiotować :-D:-D:-D:-D nawet tego nie skojarzyłam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry