reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja muszę w końcu spróbować tego jarmuzu,nawet nie wiem jak smakuje,a na topie jest ostatnio.:happy2:
Co do żelaza,to w obydwu ciazach musiałam brać Tardyferon,ale w drugiej ciąży wyniki były zdecydowanie lepsze niż w pierwszej,pewnie dlatego,że lepiej się odzywialam i miałam dużo mniej stresu.
Cycki mnie bolą.:errr:

reklama
A ja muszę w końcu spróbować tego jarmuzu,nawet nie wiem jak smakuje,a na topie jest ostatnio.:happy2:
Co do żelaza,to w obydwu ciazach musiałam brać Tardyferon,ale w drugiej ciąży wyniki były zdecydowanie lepsze niż w pierwszej,pewnie dlatego,że lepiej się odzywialam i miałam dużo mniej stresu.
Cycki mnie bolą.:errr:
Wiam że wyniiki poprawiają śię po buraku i witaminie c w ielu przypadkach nie trzeba przyjmować leków .
Mnie tez cyce bolą, w nocy czasem czuje sie jakbym tam kamienie miała:-D

Musisz wejść w swój profil i tam jest taka zakładka Sygnatura, wchodzisz tam i wklejasz link do suwaczka,masz tam podgląd,żeby sprawdzić czy działa.:)

Dzień dobry [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

Dzień dobry [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]
Dzień dobry...i miłego

Dzien dobry dziewczynki [emoji3]
U mnie kolejny dzień dolegliwości ciazowych dalej muli i mdli ach czytałam ze te dolegliwości przejdą dopiero z 12tc. Nie wiem jak ja będę funkcjonować.

Wczoraj wieczorem powiedziałam mężowi o ciąży, przyjął to jak prawdziwy mężczyzna to ja tylko niepotrzebnie się obawialam. Tylko potem siedział i pół nocy się zastanawiał kiedy i jak to się stało bo to był nasz jedyny raz bez zabezpieczenia i w dni nieplodne. He he los płata figle. [emoji38]

Witam z rana :)
Bum żyję, żyję :) Objawy na szczęście się uspokoiły na tyle, że mogę normalnie funkcjonować, a nawet rano było co nie co z mężem, bo biedak od miesiąca na głodzie :D Z objawów to został mi wilczy wręcz apetyt i wstręt do kawy. Jeśli chodzi o wagę to 0,5 kg na +, a zaczynałam od wagi 65,4, niestety po wrześniowym skoku tarczycy 4 kg przybyło i mimo ruchu nie udało się zarzucić:(
Miłego dnia:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry