reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A mnie tylko ten nieszczęsny jajnik gniecie ...
Dzis miałam ochotę na laysy paprykowe [emoji23]
A tak to zero objawów , z córką zaczęły mi się od 12tc [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Ja mam tryb pandy: spać, jeść, spać, jeść i tak w kółko. Małe porcje bo po normalnych mnie mdli. Spać, jeść, spać, jeść...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj mam to samo cały czas bym spała A i tak jestem zmęczona. Masakra jak tu ogarnąć ostatni rok studiowania i pracę jak na niczym nie idzie się skupić [emoji13] do tego piersi chca wylecieć w orbite po bolewa mnie dół brzucha i jest mi czasami nie dobrze [emoji13][emoji38]
Ale głowa di góry i do przodu [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak z waszymi objawami? Mnie bolą trochę piersi, jestem zmęczona i delikatnie mnie mdli.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tylko takie delikatne ciągnięcie w dole brzucha i odrzuciło mnie od kawy , za to jak nigdy nie lubiłam zielonej herbaty i innych dziwacznych tak teraz non stop albo melisa, albo zielona albo ziołowe napary :) no i mam okropne nocne poty , budze się w srodku nocy cała zlana potem , przed ciązą nic takie mi się nie działo

Hajmal - pytałaś o to czemu nie robiłam prywatnie badań w kierunku trombofilii itp a więc tak ja mam skierowanie do Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie i z tego co się dowiedziałam będą mi robić wiele tych badań , te o których ty pisałaś prywatnie co się robi to zaledwie kilka najpopularniejszych wariantów możliwych mutacji , więc wolę poczekać i mieć wszystko porobione :) z resztą czy by coś wyszło czy nie to tak czy siak musiałzbym brać te zastrzyki Clexane - stosuje się je profilaktycznie po kilku poronieniach .

Dzisiaj robiłam swój pierwszy zastrzyk ....
Ojejuniu co to się działo :eek: płacz , krzyk , modły nad igłą :D i zaliczyłam swój pierwszy siniak na brzuchu

już mi się humor poprawił ;) ale dziś i tak idę na betę :) moje objawy to zmęczenie, senność, ból piersi, ból brzucha jak na @ tylko dużo delikatniejszy i krótkotrwały. Wczoraj mi było niedobrze w kościele na pogrzebie ale jak na razie to tylko mały incydent więc nie zaliczam tego do objawów.
To też moja pierwsza dzidzia dlatego chyba tak panikuję :)

Domred kciuki za bete ! [emoji110][emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry