reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A mnie tylko ten nieszczęsny jajnik gniecie ...
Dzis miałam ochotę na laysy paprykowe [emoji23]
A tak to zero objawów , z córką zaczęły mi się od 12tc [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Ja mam tryb pandy: spać, jeść, spać, jeść i tak w kółko. Małe porcje bo po normalnych mnie mdli. Spać, jeść, spać, jeść...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj mam to samo cały czas bym spała A i tak jestem zmęczona. Masakra jak tu ogarnąć ostatni rok studiowania i pracę jak na niczym nie idzie się skupić [emoji13] do tego piersi chca wylecieć w orbite po bolewa mnie dół brzucha i jest mi czasami nie dobrze [emoji13][emoji38]
Ale głowa di góry i do przodu [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak z waszymi objawami? Mnie bolą trochę piersi, jestem zmęczona i delikatnie mnie mdli.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tylko takie delikatne ciągnięcie w dole brzucha i odrzuciło mnie od kawy , za to jak nigdy nie lubiłam zielonej herbaty i innych dziwacznych tak teraz non stop albo melisa, albo zielona albo ziołowe napary :) no i mam okropne nocne poty , budze się w srodku nocy cała zlana potem , przed ciązą nic takie mi się nie działo

Hajmal - pytałaś o to czemu nie robiłam prywatnie badań w kierunku trombofilii itp a więc tak ja mam skierowanie do Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie i z tego co się dowiedziałam będą mi robić wiele tych badań , te o których ty pisałaś prywatnie co się robi to zaledwie kilka najpopularniejszych wariantów możliwych mutacji , więc wolę poczekać i mieć wszystko porobione :) z resztą czy by coś wyszło czy nie to tak czy siak musiałzbym brać te zastrzyki Clexane - stosuje się je profilaktycznie po kilku poronieniach .

Dzisiaj robiłam swój pierwszy zastrzyk ....
Ojejuniu co to się działo :eek: płacz , krzyk , modły nad igłą :D i zaliczyłam swój pierwszy siniak na brzuchu

już mi się humor poprawił ;) ale dziś i tak idę na betę :) moje objawy to zmęczenie, senność, ból piersi, ból brzucha jak na @ tylko dużo delikatniejszy i krótkotrwały. Wczoraj mi było niedobrze w kościele na pogrzebie ale jak na razie to tylko mały incydent więc nie zaliczam tego do objawów.
To też moja pierwsza dzidzia dlatego chyba tak panikuję :)

Domred kciuki za bete ! [emoji110][emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry