Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchaj tacy faceci mają więcej siły jak te miesniaki [emoji2]bo dziś taki dzień depresyjny, mi serducho łomocze, jak bym fiknęła to żaden z tych pseudo facetów tu u mnie w pracy nie dał by rady mi pomóc bo to same chuchra i patyki
Ogólnie ok, tylko straszne wzdęcie mam
Są na to jakieś sposoby?Ogólnie ok, tylko straszne wzdęcie mam![]()
Nie mam pojęcia, ale jeśli jakieś znacie to możecie się podzielić z koleżanką
Ja niestety nie znam. A chętnie bym pomogła [emoji2]Nie mam pojęcia, ale jeśli jakieś znacie to możecie się podzielić z koleżanką![]()
Mififi04, dostałaś L4? Mnie ginekolog powiedział, że nie może mi teraz dać tylko za dwa tygodnie dopiero. Pracuje na Bloku Operacyjnym na ortopedii, kazał chodzić do pracy, nikomu się tam nie chwalić, że jestem w ciąży i powiedzieć tylko, że nie mogę być przy zabiegach z rtg... Oczywiście jest to nierealne, zresztą promieniowanie zostaje na sali nawet po skończeniu robienia zdjęć. Załatwiłam sobie L4 na 2 tygodnie od rodzinnego bo nie wyobrażam sobie narażać płodu, któremu kształtuje się układ nerwowy na jakiekolwiek promienie rtg...Dziewczyny od wczoraj jestem na L4 nie wyobrażam sobie siedzieć w domu 9 miesięcy. Jestem osobą która musi cały czas być w ruchuto są chyba zasłużone dłuuuugie wakacje
![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo pracuje w sklepie. Praca wiąże się z noszeniem więc bez niczego dal zwolnienie. A Tobie się wcale nie dziwię że się martwisz bo promieniowanie nie jest bezpieczne.Mififi04, dostałaś L4? Mnie ginekolog powiedział, że nie może mi teraz dać tylko za dwa tygodnie dopiero. Pracuje na Bloku Operacyjnym na ortopedii, kazał chodzić do pracy, nikomu się tam nie chwalić, że jestem w ciąży i powiedzieć tylko, że nie mogę być przy zabiegach z rtg... Oczywiście jest to nierealne, zresztą promieniowanie zostaje na sali nawet po skończeniu robienia zdjęć. Załatwiłam sobie L4 na 2 tygodnie od rodzinnego bo nie wyobrażam sobie narażać płodu, któremu kształtuje się układ nerwowy na jakiekolwiek promienie rtg...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom