reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Flamandka a Ty chcesz wrócić w sierpniu czy Cię z kimś mylę?

Hajmal super to, tylko właśnie czy ten kaptur bezpieczny na początek...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny u mnie znowu nerwy nie panuje nad emocjami,kloce sie z mezem ze mnie nie wspiera on kaze mi jechac do Pl.jaki mily co.
Dzis ide do psychotherapy zobaczymy co zadecyduje ja przed ciaza bralam leki przeciwdepresyjne bo mialam zaburzenia lekowe szybko wpadam w panike serce wali dusznosc mowie Wam masakra.
Boje sie ze da mi jakies leki ,nie chce brac w ciazy ale zobaczymy.Wizyte u gin mam 10 maja.
Czytam Was codziennie piekne macie juz brzuszki.
Czy melisa w ciazy jest bezpieczna jak mam sie uspokoic.
Pozdrawiam

Melisa jest bezpieczna w ciąży. Możesz spokojnie ją pić. Także niewielkie dawki relanium są dopuszczalne w ciąży, szczególnie jak kobiety mają nadciśnienie.

dziękuje Ci Kasiu może to faktycznie nic groźnego, wszystko sie wyjaśni w sobotę na usg, w mojej aplikacji pisze moze te skurcze to od 20 tc wiec od razu stres.

ja miałam raz ale to był tak strasznie silny skurcz, potem błam sie wstać zęby znów nie złapał

mozesz napisać jakie masz dawkowanie i jakie leki ?

Wiecie dziewczyny nie chce przesadzać ale sie boje

Ewka będzie dobrze, trzymaj sie, psinka wyzdrowieje.

Alaris bardzo ładne ciuszki, wyglądają na bardzo ciepłe.
Wczoraj rozglądałam sie za pajacem minki takim z zakładanymi łapkami, zobaczył to mój Jas i w płacz bo dla Adasia taki mieliśmy. Bardzo mi sie podoba ten pajacyk bo jest fajny miękki i wygląda na ciepły, ten co mam lezy schowany i go nie będę używać, teraz pasuje jakiś kupić na pierwsze dni jesieni.
Znalazłam za to na aliexpres taki śpiworek, ze ja nie umiem na drutach robić, tyle mam czasu teraz to bym na każdy rozmiar wydziergała :(, tylko ten kapturek za duży troszkę.
Zobacz załącznik 803910

z majtkami ja też mam problem, zwłaszcza dlatego ze uziemiona jestem a do sklepów daleko, rano szukałam na necie ale ciążowe na brzuch kończą sie na 42, 44, a 46 już niee ma, te u nas w sklepie sa takie babcine to taka bawełna że bym na siebie nie założyła, lepiej mi z takimi na brzuch bo mnie trochę plecy mniej bolą i brzuch tak nie ciąży.
Widziałam ciążowe typowo w H&M I C&A i tam na pewno jest 46 i możesz z dostawa zamówić do siebie :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczytałam wasze posty od rana i coś miałam napisać ale jak już doszłam do końca czytania to zapomniałam. Widocznie nie było to nic mądrego heheh. U mnie w czwartek w lidlu mają być ubranka dziecięce i ciążowe to co u was było ostatnio to chcem się zaopatrzyć w legginsy. I kilka bodziaków.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczytałam wasze posty od rana i coś miałam napisać ale jak już doszłam do końca czytania to zapomniałam. Widocznie nie było to nic mądrego heheh. U mnie w czwartek w lidlu mają być ubranka dziecięce i ciążowe to co u was było ostatnio to chcem się zaopatrzyć w legginsy. I kilka bodziaków.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie Kochana mieszkasz?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

hajmal moge na privka wysłać ci linka do takich majtow jak te co ja mam [emoji6] ja za te 5par dalam 29zł z wysylka

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

Witajcie :)

Przez odłączenie komputera od czwartku Was nie czytałam - do nadrobienia miałam 90 stron - uporałam się z tym w końcu! :) Mieliśmy intensywny weekend, ja pomagałam na kuchni znajomej od czwartku do soboty, w niedziele córka Starsza na Ogólnopolskim Festiwalu Mażoretek PARADA startowała to trzeba było jechać zobaczyć (jej grupa, wydaje mi się, że jedna z młodszych występujących zajęła w sumie 3 razy 2 miejsca! :) ), w domu w naszym pokoju generalny remont (aż takiego efektu sie nie spodziewałam :D) i dzisiaj dopiero sobie usiadłam do porządku...
Witam nowe mamusie :)
Życze udanych wizyt i miłego dnia :)

Cześć dziewczyny ja podczytuje Was prawie nie bieżąco ale miałam ciężki weekend bo od piątku synek miał gorączkę więc mama i razem z nim musiałam leżeć w niedzielę na szczęście było już ok a od wczoraj w pracy więc ciężko z czasem
Ja też muszę zmienić bieliznę bo majtki mnie cisną pod brzuchem a biustonosz został mi tylko jeden pasujący.
Dziś mam wizytę to przynajmniej zobaczę co z maleństwem i mam nadzieję że będzie dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i życzę miłego dnia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry