reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry :)
Widzę ze przeziębienie dopada prawie każda z nas, pogoda beznadziejna raz slonce raz deszcze i to takie najbardziej zdradliwe jest
Ja byłam przeziębiona ale na szceszcie mi przeszło ale teraz mąż się meczy i w nocy mój synek dostał gorączki także dzisiaj nigdzie nie wychodzę żeby mógł leżeć w łóżku caly dzien, mam nadzieje ze obejdzie się bez lekarza
Miałam się wybrać na zakupy owocowe ale niestety musza zaczekać do popołudnia aż mąż wróci z pracy
Kciuki za wizytę :)
Miłego dnia

reklama
Witam się i ja :) wracam właśnie z laboratorium, ciekawe jak moje wyniki moczu i krwi wyjdą i czy te przeklęte tsh jest w normie.
Kciuki za wizyty ✊✊

Dzień dobry. Ależ miałam noc. Mąż w pracy syn pojechał do siostry na noc bo tu dzieci mają teraz 2 tyg wakacji. A mi się spać nie chciało. Zasnęłam ok 5 ale już wstałam bo jutro na 8 do pracy i jak teraz pośpię to znowu wieczorem będzie problem.
U mnie dzisiaj leniwy dzień. Do pracy na 17 dopiero. Ale to ostatni poniedziałek.
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Czekamy na dobre wiadomości.
Widziałyście, że styczniówki się już pojawiły :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji5]ja wczoraj nie pisałam ale Was podczytywalam. Bo miałam bardzo aktywny dzień [emoji5]rano basen a później spędziłam cały dzień na rybach z moim, aż mi normalnie trochę ręce i dekolt spieklo [emoji5] Ale mina mojego i jego kolegow jak wyciaglam 4 pstrągi... ehh bezcenne [emoji6]
Współczuję przeziebien[emoji54]- mnie tylko gdzieś gardło drapie ale jest ok
Widziałam też brzuszek gdzieś wczoraj - piękny [emoji6]
Dajecie takie apetyczne zdj posiłków ze aż ślinka cieknie [emoji5]
A wgl to.mam teraz taki apetyt ze szok. Ciągle bym tylko coś jadła. Dziś w planach mam zupę jarzynowa i pierogi z truskawkami [emoji1]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji4]

Gardło mi trochę opuściło , wykapalam sie i poszlabym najchętniej dalej spać , ale musze młodą do mojej siostry zanieść , a ja dziś jestem skazana sama jechać na USG bo P nie może się zwolnić , więc napisze po wizycie - trzymajcie kciuki ! [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t6d [emoji272]

Czesc dziewczynki :) widze ze juz dlugo nie spicie, ja tez jestem przeziebiona, bylam u lekarza i przepisal mi *spam* syrop i sol do nosa, mam nadzieje ze pomoze. Zazdroszcze wam basenu :( moj lekarz stanowczo zabronil, bede musiala sie jakos obejsc. Jak tam wasze wizyty? trzymam kciuki :)

12.10.2017 [emoji480]

Hej dziewczyny [emoji4]

Gardło mi trochę opuściło , wykapalam sie i poszlabym najchętniej dalej spać , ale musze młodą do mojej siostry zanieść , a ja dziś jestem skazana sama jechać na USG bo P nie może się zwolnić , więc napisze po wizycie - trzymajcie kciuki ! [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t6d [emoji272]
Pewnie ze trzymamy kciuki i czekamy na dobre informacje :)
Lili pierogi z truskawkami pyyycha, po takich łowach to myślałam ze będzie rybka na obiadek ;)
No i kolejna Mamusia chora...ach co za pogoda :/

Nad papierami z pracy spedzilam 3 godziny, ostatnie 15 min to bol podbrzusza , nie duzy ale odczuwalny. Chcialam glupia skonczyc i mieć z glowy, to mam za swoje. Na 12:30 jade po mlodego a potem umowilam sie do rodzinnego na 13, zeby mi przepisal clexan i skierowanie na badania. Gin mi przepisze clexan ale bez ryczałtu a tak te zastrzyki na miesiąc kosztuja jakies 350 zl, do tego luteina 100, prenatal 50, asmag 15, acard, eutyrox, dopegyt, *spam* bo wiecznie chora jestem. Dobrze ze juz nie musze brac dupka, wychodzi miesiecznie ponad 600 zl. + wizyty i badania. Jak mi ktos powie ze ciaza to nie choroba to mu chyba dam strzala. Jak nie jestem w ciazy cisnienie prawidlowe nawet przed operacja a to byl stres!, tarczyca w pożądku, normalnie to ja zdrowa jestem tylko w ciazy wszystko szaleje.
Pisalam wam kiedys mam szwagierke w ciazy ledwo kwas foliowy lyka, z badan zrobila krew, mocz i cukier na czczo. Mowi ze jej wiecej nie trzeba bo lekarz nie kazal a to ten sam du...ek co przez niego stracilam Adasia. Jak mozn byc tak glupim zeby do niego isc, to nie ogarniam. Przepraszam musialam sie komus wygadac,

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny ja juz od rana na nogach...bylam na nifty i jestem szczuplejsza o 2300 zl..
Poza tym pani w zusie powiedziala ze od 31 marca ksiegowa jeszcze nie dostarczyla mojego zwolnienia...takze na pieniadze jeszcze bede musiala sobie poczekac...
A u mnie dzis zimno jak cholera...jakby zima szla a nie wiosna...normalnie zaluje ze czapki na glowe nie zalozylam..
A teraz jade do domu zjesc wreszcie sniadanie a w sumie to juz obiad...
Milego dzionka i trzymam kciuki za wizyty jak sa...buzki..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry