reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U Nas taka kolacja :D ja sałatka owocowa z arbuzem, melonem, kiwi,jabłkiem ,bananem i borówkami :D taka zachcianka :p

Załączniki

• received_1249080101827050.jpeg
    received_1249080101827050.jpeg
    64,8 KB · Wyświetleń: 93
Ale mnie na arbuza nosi... pychotka.
Byliśmy dzisiaj u teściów na obiedzie i powiem Wam że na jego babcie to ja już nie mam siły. Nie wiem czy teraz Przez hormony nie mogę wytrzymać z nią czy co, ale serio to jest jakaś masakra.
Wypatrzyłam na olx spodnie ciążowe z hm za 30 zl. Już je mam :)

U Nas taka kolacja :D ja sałatka owocowa z arbuzem, melonem, kiwi,jabłkiem ,bananem i borówkami :D taka zachcianka :p

Mmm... ile witaminek! Bardzo fajna kolacja :-) a za mną tak arbuz chodził, byłam z mężem na zakupach i co? Oczywiście wróciłam do domu bez arbuza :p zapomniałam o nim.

Zapisałaś sie na Ursynowie? bo ja tez zamierzam :)

Tak :-) jadę z mężem albo koleżanka :-) w sumie, to jeszcze żadne z nich o tym nie wie, ze któreś musi mnie zawieźć :-D

Mmm... ile witaminek! Bardzo fajna kolacja :-) a za mną tak arbuz chodził, byłam z mężem na zakupach i co? Oczywiście wróciłam do domu bez arbuza :p zapomniałam o nim.

Tak :-) jadę z mężem albo koleżanka :-) w sumie, to jeszcze żadne z nich o tym nie wie, ze któreś musi mnie zawieźć :-D
To może sie spotkamy :D

XBUMX jak sie czujesz? Przechodzi Ci cos? Ja rano jade powtórzyć to CRP na czczo, pewnie popołudniu będę mieć wyniki. Mam nadzieje ze sie zmniejszyło. Może u Ciebie wykazało juz z wyprzedzeniem przeziębienie a potem dopiero przyszły objawy ?

Ja juz odliczam do środowej wizyty... Po miesiącu wyczekiwania na nią juz mnie nosi i nie potrafię myślec o niczym innym. Mój maż wczoraj miał urodziny i mieliśmy gości do 2 w nocy.. Byłam okropnie zmęczona... dzisiaj byliśmy u moich rodziców i zjechało sie moje rodzeństwo z dziećmi :-)

reklama
XBUMX jak sie czujesz? Przechodzi Ci cos? Ja rano jade powtórzyć to CRP na czczo, pewnie popołudniu będę mieć wyniki. Mam nadzieje ze sie zmniejszyło. Może u Ciebie wykazało juz z wyprzedzeniem przeziębienie a potem dopiero przyszły objawy ?

Ja juz odliczam do środowej wizyty... Po miesiącu wyczekiwania na nią juz mnie nosi i nie potrafię myślec o niczym innym. Mój maż wczoraj miał urodziny i mieliśmy gości do 2 w nocy.. Byłam okropnie zmęczona... dzisiaj byliśmy u moich rodziców i zjechało sie moje rodzeństwo z dziećmi :-)
Czy ja wiem czy lepiej , strasznie mnie męczy katar i gardło ...
Nie wiem moze faktycznie mialam cos nie wyleczonego a po wzięciu antybiotyku mi to wyszło , nie mam pojęcia trochę się tym martwie bo ja panikara jestem ...
Jeszcze kompletnie młodego nie czuje , a czułam choć na wieczór jak sie na płasko polozylam teraz nic i znow czarne myśli ...
Jutro mam usg prywatnie , gdzie prenatalne robilam , podpytam co i jak bo tam ordynator szpitala je robi ...
Mam nadzieje , ze choć psychicznie po wizycie będzie lepiej jak będzie z dzidzia wszystko w porządku...
Zapewne u Ciebie jest juz ok , choć i ciebie to takie minimalne to bylo [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t5d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry