reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też jeszcze nic nie czuje... Ale sie nie nakrecam bo mam dopiero 15+1 więc i na to przyjdzie czas. Jedynie ta płeć chciałabym już znać ale ja dopiero w czerwcu się dowiem. Bo maju mam wizytę Ale bez usg i dopiero na 8.06 mam się umówić na usg. Ehhh

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I powiem Wam jeszcze ze tak jak w pierwszych tygodniach mogłabym być obudzona w środku nocy i wiedziałam jaki mam dokładnie tydzień i dzień, tak teraz gdyby nie aplikacja to bym musiała się grubo zastanowić [emoji14] też tak macie?
Hahha też tak mamm, w wchodzę na apke i dopiero dociera [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam według aplikacji 15t6d wiec myślę że u was też lada dzień może się coś zadziac :) chociaż myślę też że gdyby nie ten mój wściekły zryw do kuchenki to też może bym dalej nic nie czuła :) z tymi ruchami nie ma się co nakręcac bo jedne czują wcześniej a drugie dopiero kolo 20 tygodnia, nie mamy na to niestety wpływu

Ja też jeszcze nic nie czuje... Ale sie nie nakrecam bo mam dopiero 15+1 więc i na to przyjdzie czas. Jedynie ta płeć chciałabym już znać ale ja dopiero w czerwcu się dowiem. Bo maju mam wizytę Ale bez usg i dopiero na 8.06 mam się umówić na usg. Ehhh

To ja bardzo podobnie. Ostatnio miałam wizytę i usg 10 kwietnia, Teraz idę 10 maja po zwolnienie, bez usg, i następne mam mieć w 21 tygodniu, to będzie drugi tydzień czerwca.. Ale planujemy iść prywatnie właśnie 10 maja. I tym razem mąż wejdzie ze mną :) mam nadzieję że płeć poznamy wtedy..

Kupiłam w pepco obrazki dla dzidziusia po 5zł :) Moja córka dopadła kota i go pomazała:realmad:
18110069_1340728846005970_830760649_o.jpg

i takie ubranka z lumpka za 3zł:p
18111357_1340728999339288_280538776_o.jpg

Załączniki

• 18110069_1340728846005970_830760649_o.jpg
    18110069_1340728846005970_830760649_o.jpg
    88,6 KB · Wyświetleń: 275
  • 18111357_1340728999339288_280538776_o.jpg
    18111357_1340728999339288_280538776_o.jpg
    111,6 KB · Wyświetleń: 278
To ja bardzo podobnie. Ostatnio miałam wizytę i usg 10 kwietnia, Teraz idę 10 maja po zwolnienie, bez usg, i następne mam mieć w 21 tygodniu, to będzie drugi tydzień czerwca.. Ale planujemy iść prywatnie właśnie 10 maja. I tym razem mąż wejdzie ze mną :) mam nadzieję że płeć poznamy wtedy..
U mnie jest właśnie o tyle beznadziejnie ze prywatnie się nie da iść na usg. Trzeba mieć recepte od lekarza choćby rodzinnego. Ale wtedy Pani która robi to usg dzwoni do rodzinnego z jakiego powodu to usg i do gin prowadzącego. No takie zasady i nic na to nie poradzę. Po prostuje trenuje cierpliwość która po ur na pewno się przyda [emoji6]

Ja wizytę mam w czwartek i również chciałabym żeby już tak na te 90 procent pani doktor potwierdziła płeć, bo narazie mamy te 75 procent że to chłopczyk :)

Przed chwilą dostałam nagłej ochoty pójścia na basen... Idę do szafy przymierzam stroje i wszystkie o jakieś dwa rozmiary za małe tak mi te cycałki urosły :O oczywiście mąż zachwycony, ja niekoniecznie he he

Ja wizytę mam w czwartek i również chciałabym żeby już tak na te 90 procent pani doktor potwierdziła płeć, bo narazie mamy te 75 procent że to chłopczyk :)

Przed chwilą dostałam nagłej ochoty pójścia na basen... Idę do szafy przymierzam stroje i wszystkie o jakieś dwa rozmiary za małe tak mi te cycałki urosły :O oczywiście mąż zachwycony, ja niekoniecznie he he
Ja w mój strój sprzed ciąży założyłam do brzucha i więcej nie ruszył [emoji23]Ale kupiłam sobie piękne tankini. Jedyny mankament to taki ze zwyczajnie mi się w wodzie podnosi na brzuchu co mi nie koniecznie odpowiada [emoji6]

reklama
Ja też mam ochotę iść na basen już od jakiegoś czasu, w maju się jakoś wybierzemy.
I naszla mnie ochota na zupę kalafiora. Jeszcze nigdy nie robiłam. W poniedziałek ugotuje sobie na kilka dni, zobaczyny co mi z tego wyjdzie ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry