reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć! :-) Ja dziś dzień zaczęłam od prysznica, bo obudziłam się rano z bolącym gardłem i caaała mokra... Piję właśnie herbatę z cytryną i miodem, wygrzewam się pod kocem i mam cichą nadzieję, że mi przejdzie...
U mnie też mróz. Wystawiłam wczorajszą zupę na balkon, bo w lodówce nie miałam miejsca, a tu cała zamarznięta :-D
Trzymam kciuki za Wasze wizyty :-)

reklama
Witam Was w piękny piątkowy mroźny dzień [emoji3] jakoś w ciazy mam ciągle złe samopoczucie a po powrocie z pracy marzy mi się tylko łóżko i spokój ale wieczorami podczytuje was regularnie [emoji3] tydzień temu byłam na wizycie i ku mojemu zaskoczeniu gin nic między nóżkami nie zobaczył (Ale maluch był ciężki do współpracy nie chciał się ruszać ) więc po prenatalnych ksawciu a teraz Hania? Czekam do 8 maja na kolejną wizytę może się coś wyjasni. Zapisałam się na połówkowe na 24.05 będzie to 22 tydzień. Aaaa i najważniejsze wczoraj poczułam maleństwo pierwszy raz[emoji3] a to moja pierwsza ciąża [emoji173]

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Z jakiej przyczyny tam trafiłaś?
Miałam taki problem, że nie mogłam zajść w ciąże, miałam owulację, ale pęcherzyk jakby nie pękał czy coś takiego, więc w dniu owulacji jak zajechałam do dr. Pietrzyckiego pęcherzyk graffa miał 2 cm, więc lekarz przepisał mi zastrzyk w brzuch, pielęgniarka mi go od razu zrobiła w klinice a następnie miałam brać duphaston przez 10 dni, po czym zrobić test ciążowy i takim oto sposobem udało się za pierwszym razem :) wcześniej chodziłam do innego ginekologa, który uważał że jest wszystko super. Także zaufałam dla dr. Pietrzyckiego w 100 % i prowadzę u niego ciążę. :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty ;*
Akilegna to.jesteś kolejną u której miał być syn a teraz prawdopodobnie córka... na staraczkach też jedna tak ma... zaczynam się bać [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O nie! Ewcia Chyba jednak chłopak :-) Źle spojrzałam :-) Ale to tlko moje przypuszczenia. Najlepiej weź te zdjęcia na wizytę i zapytaj po której stronie dzidziusia jest kosmówka. Lewa- dziewczynka, prawa-chłopiec :-) Na moim zdj też jest słabo widać i zamierzam zapytać na następnej wizycie :-)
Dziekuje :) nastepna wizyta dopiero za 4tyg a wtedy mam nadzieje ze dzidzia pokaze vo tak kryje a jesli nie to na wszelki wypadek wezme te zdj :)

reklama
Czesc dziewczyny...
Ja juz tez na nogach...syn do szkoly sie szykuje i ja wychodze razem z nim...
Musze leciec do pracy zostawic zwolnienie...
A potem moze do kolezanki na kawke wpadne...
Milego dzionka wam zycze i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry