reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)
Natasza idź spać, bo jutro Cię czeka ciężki dzień :-)
Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty!
Ja jadę za tydzień :-)

Powiedzcie mi jak często używacie tych detektorów? Ja na początku nie chciałam kupować, żeby się nie nakręcać, ale dziś od rana chodzi mi po głowie ten zakup...

reklama
Wg mnie dziewczynka :) Ale już opatrzyłam się tych zdjęc, ze nie wiem, czy dobrze widzę :-D

O nie! Ewcia Chyba jednak chłopak :-) Źle spojrzałam :-) Ale to tlko moje przypuszczenia. Najlepiej weź te zdjęcia na wizytę i zapytaj po której stronie dzidziusia jest kosmówka. Lewa- dziewczynka, prawa-chłopiec :-) Na moim zdj też jest słabo widać i zamierzam zapytać na następnej wizycie :-)

Jest umiejscowiony po prawej, ale w teorii Ramziego chodzi o ułożenie płodu względem kosmówki. Jeśli kosmówka jest po prawej stronie płodu - prawdopodobnie będzie chłopak. Moim zdaniem kosmówka jest po lewej, czyli będzie dziewczynka.
Jezu nie strasz mnie, już się nakręciliśmy na chłopca [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu nie strasz mnie, już się nakręciliśmy na chłopca [emoji14]

Hahaha jak u mnie [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]

Ja używałam detektora jak miałam pożyczony co 2 dni mniej więcej, piękny dźwięk, nawet sobie nagralam :) teraz już musiałam oddać na chwilę hehe i już się przejmuję [emoji14]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry