reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum moj wozek stoi w nieużywanym pokoju na poddaszu. Służy za stojak na koldry i poduszki. W sumie to musze sie tam przejsc. Bo chlopaki chyba niczym fotelika nie przykryli.
Folia zbiera kurz, lepsze jest stare przescieradlo albo poszwa.

Łóżeczko tez my takie zwykle z ikei niskie bo ja nie wysoka jestem. Ono bedzie u nas stacjonarnie stalo w sypialni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie co wychodzi bo nie ogarniam tej teorii i nie widze tej kosmowki :(
1492711676-aaaaaa.jpeg
1492711679-aaaaaa.jpeg

Ja na razie mam upatrzone na allegro. W lipcu jadę do Polski to wcześniej zamówię i zabiorę.

Mozna rennie brac w ciazy..
Natasza...dzieki za te wyniki chcialam zobaczyc jak to wyglada...a ty jestes spokojniejsza po tych badaniach bo ja juz sama nie wiem co robic...
Niby bym chciala ale sie boje...

Dzięki za info :) Chyba kupie ten detektor, a jakiej firmy macie? Widziałam, że popularny jest ten z
Angelsounds. Jak często sprawdzacie maluszka? Ale mnie zaciekawiłyście tą metodą sprawdzania płci [emoji14] Tak patrze na moje zdjęcie z każdej strony i nic nie mogę ustalić :-D
Ja używam BabySound i jest ok [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Mozna rennie brac w ciazy..
Natasza...dzieki za te wyniki chcialam zobaczyc jak to wyglada...a ty jestes spokojniejsza po tych badaniach bo ja juz sama nie wiem co robic...
Niby bym chciala ale sie boje...

Najbardziej bałam się wystąpienia wad genetycznych. Jakby wyszły dopiero na badaniu połówkowym to trudno byłoby mi podjąć decyzję co dalej... Jestem dużo spokojniejsza. I w gratisie na 100% wiem, że będę miała córeczkę :)
Badanie dużo kosztuje, ale mój spokój do końca ciąży dla dziecka jest bezcenny. Nie żałuję, że zrobiłam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry