reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka jestem...znowu sie przeciagnela wizyta...u mnie ok..doktor zrobil usg dzidzia maponad 9 cm..
Powiedzial ze dla niego wazniejszy jest wynik z usg niz test pappa...i jeslicjcemy zrobic nifty to tylkood nas to zalezy ale on uwaza ze napewno wyjdzie dobrze..

Teraz juz zglupialam...i nie wiem..
Powiedzcie mi dziewczyny te co robily nifty jak na wyniku jest napisane i czy jest on pewien na 100 procent
Nifty z tego co ja wiem daje ponad 99 procent pewności wiec sto procent to to nie jest ale moim zdaniem to dużo :) możesz dla swojego własnego spokoju zrobić ten testy, bo jeśli miałabyś się ciągle denerwować to mogłabyś dzidziusiowi zaszkodzić a po co :) jeśli jednak lekarz cie wystarczająco uspokoił to może nie ma takiej potrzeby :)

reklama
Ja dziś po basenie i po godzinnym spacerze. Tak więc jak dla mnie mega aktywny dzień. Co do wyjazdów za granicę może i fajna sprawa Ale nie dla wszystkich. Ja pojechałam "za mezem" który tutaj pracował. Jak znalazłam prace to jakoś to się ciaglo od urlopu do urlopu. Jednym słowem byle do Polski. Oboje tęsknimy za rodziną za znajomymi. Niestety Polacy za granicą to jakaś tragedia. Albo my jakoś nie mamy szczęścia do ludzi. Bynajmniej dopóki byliśmy znajomym potrzebni to byliśmy super ale od momentu jak zaszlam w ciążę to jesteśmy be. Bo już im dziecka nie popilnuje ani nic... E hhh szkoda gadać. My bynajmniej uciekamy. Ja już w sierpniu a mąż jak tylko kredyt splaci. Będziemy pewnie żyć skromniej Ale między swoimi i z yczliwymi nam ludźmi

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Spark musisz wstawić zdjęcie z zarodkiem takie do 9 tc. Po umiejscowieniu zarodka podobno można określić płeć,

Ja też mam takie bóle jak na miesiączkę, są jednorazowe i chwilowe, do tego kłucie najczęściej po lewej stronie brzucha. Niestety tu nie badają szyjki. Chyba, że zaczyna się coś dziać

Spark musisz wstawić zdjęcie z zarodkiem takie do 9 tc. Po umiejscowieniu zarodka podobno można określić płeć,

Ja też mam takie bóle jak na miesiączkę, są jednorazowe i chwilowe, do tego kłucie najczęściej po lewej stronie brzucha. Niestety tu nie badają szyjki. Chyba, że zaczyna się coś dziać
1492701714-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1492702590-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny to u mnie co wychodzi po położeniu płodu? Nie wiem skąd u mnie przeczucie że będzie dziewczynka [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry