reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ode mnie przed chwilą koleżanka pojechała, dla odmiany zaprasza na wieczór do siebie, żeby zobaczyć jak pomalowali mieszkanie i nowe meble, ale chyba nie chce mi się jechać specjalnie "na zwiady". Przy okazji zobaczę :-)
Ogarnęłam trochę w kuchni, powiesiłam pranie, włączyłam kolejne a teraz sobie leżymy z Frankiem, ale nic ciekawego nie ma w tv, więc może się prześpię...

reklama
Rozumiem [emoji4] Moja kuzynka dzięki tej klinice zaszła w ciążę i szczęśliwie donosiła do końca [emoji4] Chwali sobie bardzo tych lekarzy [emoji4] Sami starali się o maluszka ponad 8 lat i nie wychodziło...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kurcze szkoda mi trochę kasy na ten detektor ale powiem szczerze że pewnie by mnie trochę uspokoił bo te miesięczne przerwy między wizytami są mega stresujące :D na szczęście jeszcze tydzień i moja wizyta ❤
W poniedziałek czeka mnie pobranie krwi znowu i jak zwykle juz stresa mam przez te igły przeklęte he :)
Zaraz wychodzę do biedronki po składniki na spaghetti i będę dziś robić na kolacje powiedzmy :D

BUM chyba Ty i jeszcze któraś pisalyscie o położeniu pecheerzyka ciążowego a rozpoznaniu płci, ciekawa jestem jak to u mnie było, wstawię zdj. I jak możecie to powiedzcie co z niego wynikaa (oczywiście stare zdj :p)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewka jestem...znowu sie przeciagnela wizyta...u mnie ok..doktor zrobil usg dzidzia maponad 9 cm..
Powiedzial ze dla niego wazniejszy jest wynik z usg niz test pappa...i jeslicjcemy zrobic nifty to tylkood nas to zalezy ale on uwaza ze napewno wyjdzie dobrze..

Teraz juz zglupialam...i nie wiem..
Powiedzcie mi dziewczyny te co robily nifty jak na wyniku jest napisane i czy jest on pewien na 100 procent

Chciala bym przespac caly ten dzisiejszy dzien.
Nie wiem jak Wy dajecie rade chodzic do pracy, ledwo pochodze brzuch boli, ledwo usiade boli, pojade do lekarza boli. W poprzednich ciazach chodzilam do konca ciazy a teraz nie wiem czy to dlatego ze duzo leze, czy ze faktycznie jest tym razem inaczej.

Justa ja sie na tych testach nie znam
Badz dobrej mysli,

Ostatnia edycja:
Chciala bym przespac caly ten dzisiejszy dzien.
Nie wiem jak Wy dajecie rade chodzic do pracy, ledwo pochodze brzuch boli, ledwo usiade boli, pojade do lekarza boli. W poprzednich ciazach chodzilam do konca ciazy a teraz nie wiem czy to dlatego ze duzo leze, czy ze faktycznie jest tym razem inaczej.

Ja od wczoraj to samo, trochę w pracy młodą ponosze i już ból, przestaje jak tylko ona idzie spać i ja na chwilkę się poloze... zaczyna mniee to martwić, już nie mogę się doczekać weekendu, jeszcze tylko jutroo...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry