reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak to mówią ile ludzi tyle teorii, gdyby coś w tym było to na pewno zrobili by badania i byłoby stosowane przez lekarzy. Ale co tam pobawić się można :-)

reklama
BUM wrzuć zdjęcie bez lampy :-) bo prześwietliła wszystko i nie widać kosmówki :-)
Wrzucilam wyżej .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t2d [emoji272]

Witam
Dzisiaj z rana miałam jakiegoś mega lenia i na badania nie poszłam, jutro pojadę
O kurcze ale to NIFTY dużo kosztuje, też nie miałam o tym zielonego pojęcia, Justa dobrze ze się zapisałaś, zrobią Ci i będziesz spokojniejsza, ja jak szłam na usg prenatalne to bardzo się bałam że wyjdą jakieś wady i zapewne na usg połówkowe też się bardzo zestresuję :unsure::unsure:
Spark cóż za nietakt z mojej strony :rolleyes2::rolleyes2: myślałam ze to Twoja córa
Natalia mnie brzuch codziennie swędzi ale podrapię się co jakiś czas i przechodzi, piersi na szczęście rzadziej
Bum super kombinezonik też na taki poluję ale to chyba trzeba poczekać aż jesień zagości w sklepach, no chyba ze też zacznę na allegro buszować
Justa ja też biorę duphaston a wyniki Papppa miałam dobre więc chyba to nieprawda, trzymam kciuki za wizytę
Nutka to Ty jak ja, u mnie też 11 lat różnicy między rodzeństwem będzie :-D:-D i też pierwsza córa a teraz syn ma ponoć być ;-) ;)
Ella super że wizyta w porządku i z dzidzią wszystko ok
Ewka super że po wizycie wszystko w porządku, no i trochę sobie jeszcze poczekasz by się dowiedzieć kto tam zamieszkał w Twoim brzuszku
Justa super że po wizycie wszystko w porządku, jeśli nadal masz w głowie wątpliwości to ja bym zrobiła dalsze badania
Ale wy macie sny, uśmiałam się na całego

A jak u mnie ?

1492705045-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa już zgłupiałam sama :-D
[emoji23][emoji23][emoji23] ja nie wiem gdzie ta kosmowka [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

reklama
A to w tych innych?
1492704346-aaaaaa.jpeg

Tak mialam z Lena
1492704415-aaaaaa.jpeg
1492704419-aaaaaa.jpeg

Lenka jest dziwnie ułożona, ale moim zdaniem kosmówkę ma po lewej - czyli na dziewczynkę.

To są tylko moje domysły :-) jednak uważam, że te 4 zdj wyżej są na chłopaka :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry