reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia86. Ja przy moim ruchliwym dziecku wiem napewno że słyszę jego ruchy. Może nie kopniaki ale jak się przemieszcza :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O. A możesz mi podpowiedzieć jaki jest najlepszy podkład do cery mieszanej? Chciałabym kupić taki, żeby nie robił tapety, ale żeby w miarę nieźle maskowal moje pojedyncze wypryski , bo ten progesteron trochę popsuł mi cerę... jakimi kosmetykami malujesz klientki jeśli mogę wiedzieć?? :-)
Makijażem u mnie będzie się zajmowała pracownica Ale ja używam podkładu Maxfactor Miracle Match i pudru w kamieniu Facefinity Compact też Maxfactor-jak dla mnie to połączenie jest idealne a też mam cerę mieszaną i teraz sporo wyprysków [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kasia86. Ja przy moim ruchliwym dziecku wiem napewno że słyszę jego ruchy. Może nie kopniaki ale jak się przemieszcza :-)

No właśnie mam to samo, tak się czasem wierci że zagłusza swoje tętno [emoji23] A u mnie jeszcze dodatkowo łożysko na przedniej ścianie więc i moje tętno przebija [emoji12] Ale dajemy radę [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja swoje to może z dwa razy słyszałam. Ale ja mam ten najzwyklejszy detektor. Ale wczoraj moje dziecko zrobiło mi niespodziankę i dało posłuchać dłużej serduszka. Nawet mąż i syn się złapali. I nie musiałam długo szukać bo czułam gdzie jest.

Ja swoje to może z dwa razy słyszałam. Ale ja mam ten najzwyklejszy detektor. Ale wczoraj moje dziecko zrobiło mi niespodziankę i dało posłuchać dłużej serduszka. Nawet mąż i syn się złapali. I nie musiałam długo szukać bo czułam gdzie jest.

Ja też mam zwykły detektor BabySound bez miernika tętna i daje radę [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Witajcie dziewczyny... Jestem wpisana w forum listopadowych mam ale znajac moje szczescie urodze w pazdzierniku wiec pozwolcie ze bede do Was zagladac.

Mam pytanie... Czy ktoras z Was miala wykryty cukier w moczu a we krwi byl ok?
Troszke sie martwie bo przy normie 20mg ja mialam 824mg i w karcie ciazy mam wpisany wynik na czerwono oczywiscie mam powtorzyc badania i dodatkowo zrobic kreatynine bo podejrzenie pada na nerki... Strasznie sie boje bo teraz bylam w ciazy blizniaczej i jedno malenstwo stracilam na poczatku kwietnia... Drugi maluch walczy dzielnie ale boje sie ze przez te nerki moge mu zaszkodzic
Witamy i trzymamy kciuki za dobre wyniki :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyprawilam mlodego do szkoly, posprzatalam, nastawilam obiad i zaczal mnie brzuszek bolec :( wiec zostalo mi tylko lezenie. Nie jest twardy ale go czuje bo troche boli.

Ja na z cera tez mam problem. Zwlaszcza z czolem na skroniach, jeden na drugim.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Makijażem u mnie będzie się zajmowała pracownica Ale ja używam podkładu Maxfactor Miracle Match i pudru w kamieniu Facefinity Compact też Maxfactor-jak dla mnie to połączenie jest idealne a też mam cerę mieszaną i teraz sporo wyprysków [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ja do malowania klientek polecam podkłady Mary Kay i ogólnie kolorówke, bo jest na poziomie Lancome czy estee lauder a tańsza i dla konsultantek jest bardzo duży upust. Ja malowalam wszystkie klientki tymi podkladami całe dwa sezony ślubne i wszystkie zachwycone. Super się trzymają i dla każdej cery się nadaje, można go budować kolejnymi warstwami.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry