reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia86. Ja przy moim ruchliwym dziecku wiem napewno że słyszę jego ruchy. Może nie kopniaki ale jak się przemieszcza :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O. A możesz mi podpowiedzieć jaki jest najlepszy podkład do cery mieszanej? Chciałabym kupić taki, żeby nie robił tapety, ale żeby w miarę nieźle maskowal moje pojedyncze wypryski , bo ten progesteron trochę popsuł mi cerę... jakimi kosmetykami malujesz klientki jeśli mogę wiedzieć?? :-)
Makijażem u mnie będzie się zajmowała pracownica Ale ja używam podkładu Maxfactor Miracle Match i pudru w kamieniu Facefinity Compact też Maxfactor-jak dla mnie to połączenie jest idealne a też mam cerę mieszaną i teraz sporo wyprysków [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kasia86. Ja przy moim ruchliwym dziecku wiem napewno że słyszę jego ruchy. Może nie kopniaki ale jak się przemieszcza :-)

No właśnie mam to samo, tak się czasem wierci że zagłusza swoje tętno [emoji23] A u mnie jeszcze dodatkowo łożysko na przedniej ścianie więc i moje tętno przebija [emoji12] Ale dajemy radę [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja swoje to może z dwa razy słyszałam. Ale ja mam ten najzwyklejszy detektor. Ale wczoraj moje dziecko zrobiło mi niespodziankę i dało posłuchać dłużej serduszka. Nawet mąż i syn się złapali. I nie musiałam długo szukać bo czułam gdzie jest.

Ja swoje to może z dwa razy słyszałam. Ale ja mam ten najzwyklejszy detektor. Ale wczoraj moje dziecko zrobiło mi niespodziankę i dało posłuchać dłużej serduszka. Nawet mąż i syn się złapali. I nie musiałam długo szukać bo czułam gdzie jest.

Ja też mam zwykły detektor BabySound bez miernika tętna i daje radę [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Witajcie dziewczyny... Jestem wpisana w forum listopadowych mam ale znajac moje szczescie urodze w pazdzierniku wiec pozwolcie ze bede do Was zagladac.

Mam pytanie... Czy ktoras z Was miala wykryty cukier w moczu a we krwi byl ok?
Troszke sie martwie bo przy normie 20mg ja mialam 824mg i w karcie ciazy mam wpisany wynik na czerwono oczywiscie mam powtorzyc badania i dodatkowo zrobic kreatynine bo podejrzenie pada na nerki... Strasznie sie boje bo teraz bylam w ciazy blizniaczej i jedno malenstwo stracilam na poczatku kwietnia... Drugi maluch walczy dzielnie ale boje sie ze przez te nerki moge mu zaszkodzic
Witamy i trzymamy kciuki za dobre wyniki :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyprawilam mlodego do szkoly, posprzatalam, nastawilam obiad i zaczal mnie brzuszek bolec :( wiec zostalo mi tylko lezenie. Nie jest twardy ale go czuje bo troche boli.

Ja na z cera tez mam problem. Zwlaszcza z czolem na skroniach, jeden na drugim.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Makijażem u mnie będzie się zajmowała pracownica Ale ja używam podkładu Maxfactor Miracle Match i pudru w kamieniu Facefinity Compact też Maxfactor-jak dla mnie to połączenie jest idealne a też mam cerę mieszaną i teraz sporo wyprysków [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ja do malowania klientek polecam podkłady Mary Kay i ogólnie kolorówke, bo jest na poziomie Lancome czy estee lauder a tańsza i dla konsultantek jest bardzo duży upust. Ja malowalam wszystkie klientki tymi podkladami całe dwa sezony ślubne i wszystkie zachwycone. Super się trzymają i dla każdej cery się nadaje, można go budować kolejnymi warstwami.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry