paulinkamalinka
Fanka BB :)
kochane, bolą wam jeszcze czasami brzuszki jak na okres ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakupy będę konsultowała z pracownicą Ale dzięki za podpowiedź, może faktycznie skorzystamy [emoji4]Ja do malowania klientek polecam podkłady Mary Kay i ogólnie kolorówke, bo jest na poziomie Lancome czy estee lauder a tańsza i dla konsultantek jest bardzo duży upust. Ja malowalam wszystkie klientki tymi podkladami całe dwa sezony ślubne i wszystkie zachwycone. Super się trzymają i dla każdej cery się nadaje, można go budować kolejnymi warstwami.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie dokuczaja teraz bardzo takie bole miesiaczkowe, 15t6d. + dodatkowo te klucia w pachwinach...kochane, bolą wam jeszcze czasami brzuszki jak na okres ?
Ja jutro zaczynam 15 tydzień, lekarz mówi że to nie jest niepokojące, ale jednak tak człowiek się stresujeMnie dokuczaja teraz bardzo takie bole miesiaczkowe, 15t6d. + dodatkowo te klucia w pachwinach...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Z makijażem jest tak, że profesjonalistki w dużych miastach pracują na na prawdę dobrych kosmetykach z najwyższej półki i to też się przenosi na małe miasta. U mnie już kobiety nie chcą makijażu za 70-100zl kolorowka z drogerii. Wymagania idą w górę i widząc kosmetyki droższe i mineralne też wyrabiasz sobie markę. Oczywiście jest u mnie w mieście dziewczyna, u której każdy makijaż 100zl bez rzęs i maluje na kobo itd, ale miałam klientki przejęte od niej, bo inaczej się taki makijaż trzyma.Zakupy będę konsultowała z pracownicą Ale dzięki za podpowiedź, może faktycznie skorzystamy [emoji4]
W tej mojej aplikacji ciazowej bylo napisane, ze to normalne bo rosnie macica,wszystko sie rozciaga... Ja sie tam nie stresuje tym specjalnie tylko czasem mnie to denerwuje bo ostatnio np. Chodzilismy po castoramie a tu bol jakby pierwszy dzien okresu... Dokuczajace to jestJa jutro zaczynam 15 tydzień, lekarz mówi że to nie jest niepokojące, ale jednak tak człowiek się stresuje
Czyli mówisz że lepiej nie iść w te Maxfactory itp? Kurczę może faktycznie...Z makijażem jest tak, że profesjonalistki w dużych miastach pracują na na prawdę dobrych kosmetykach z najwyższej półki i to też się przenosi na małe miasta. U mnie już kobiety nie chcą makijażu za 70-100zl kolorowka z drogerii. Wymagania idą w górę i widząc kosmetyki droższe i mineralne też wyrabiasz sobie markę. Oczywiście jest u mnie w mieście dziewczyna, u której każdy makijaż 100zl bez rzęs i maluje na kobo itd, ale miałam klientki przejęte od niej, bo inaczej się taki makijaż trzyma.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom