reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny
Ja juz też po 5 się obudzilam. Ostatnio nie mam sily na nic. Caly czas leżę w łóżku. Wczoraj i dzis strasznie bolą mnie pachwiny i uda oraz biodra...
Właśnie wybieram się na badanie krwi, moczu, hiv i hcv. Piękne ubranka upolowalyscie w lidlu. My jeszcze nic nie kupujemy. Myślę zaczniemy w okolicach czerwca.
Z moim.apetytem to tez jakaś masakra. Jadlabym tylko owoce, jogurty i slodkie niewiem czy to takie dobre byc stale na takiej "diecie" ale nic innego mi nie podchodzi.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny... Jestem wpisana w forum listopadowych mam ale znajac moje szczescie urodze w pazdzierniku wiec pozwolcie ze bede do Was zagladac.

Mam pytanie... Czy ktoras z Was miala wykryty cukier w moczu a we krwi byl ok?
Troszke sie martwie bo przy normie 20mg ja mialam 824mg i w karcie ciazy mam wpisany wynik na czerwono oczywiscie mam powtorzyc badania i dodatkowo zrobic kreatynine bo podejrzenie pada na nerki... Strasznie sie boje bo teraz bylam w ciazy blizniaczej i jedno malenstwo stracilam na poczatku kwietnia... Drugi maluch walczy dzielnie ale boje sie ze przez te nerki moge mu zaszkodzic

Ja już od 5 nie śpię [emoji33] Dziewczyny wybieracie się na promocje do Rossmana? Od dziś przez tydzień cała kolorówka- 49% (a z aplikacją -55%) [emoji16] Już obmyślam na co polować [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziś nie pojadę, bo mąż nie ma czasu, żeby mnie zawieźć... Ale pewnie w niedzielę skorzystam z tych promocji ;-)
Słyszałam o niej, ale nie wiedziałam, że to od dziś ;-)

Witajcie dziewczyny... Jestem wpisana w forum listopadowych mam ale znajac moje szczescie urodze w pazdzierniku wiec pozwolcie ze bede do Was zagladac.

Mam pytanie... Czy ktoras z Was miala wykryty cukier w moczu a we krwi byl ok?
Troszke sie martwie bo przy normie 20mg ja mialam 824mg i w karcie ciazy mam wpisany wynik na czerwono oczywiscie mam powtorzyc badania i dodatkowo zrobic kreatynine bo podejrzenie pada na nerki... Strasznie sie boje bo teraz bylam w ciazy blizniaczej i jedno malenstwo stracilam na poczatku kwietnia... Drugi maluch walczy dzielnie ale boje sie ze przez te nerki moge mu zaszkodzic

Anusiak witaj. Współczuję straty maleństwa...
Ja akurat chyba tylko z cukrem nie mam problemów ;-)
Powtorz badania w tym samym laboratorium i będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja w środę przed świętami robiłam badania, morfologia i mocz wyszły tragicznie, powtórzyłam badania w pt, wyniki wszystkie wyszły w normie, a w moczu żadnych bakterii, białek ani drozdzakow już nie było ;-)

Dziś nie pojadę, bo mąż nie ma czasu, żeby mnie zawieźć... Ale pewnie w niedzielę skorzystam z tych promocji ;-)
Słyszałam o niej, ale nie wiedziałam, że to od dziś ;-)
Ja dziś nie daruję, później będzie trochę przebrane a potrzebuję całą paletę podkładów [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziewczyny używające detektora tętna, czy Wasze detektory też wychwytują kopniaki i ruchy maluszka?

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja dziś nie daruję, później będzie trochę przebrane a potrzebuję całą paletę podkładów [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

O. A możesz mi podpowiedzieć jaki jest najlepszy podkład do cery mieszanej? Chciałabym kupić taki, żeby nie robił tapety, ale żeby w miarę nieźle maskowal moje pojedyncze wypryski , bo ten progesteron trochę popsuł mi cerę... jakimi kosmetykami malujesz klientki jeśli mogę wiedzieć?? :-)

Czesc dziewczyny ja dzis spalam jak zabita nawet nie slyszalam jak moj m do pracy wychodzil...
Syna wlasnie wyprawilam do szkoly a ja leze jeszcze...ale wstane zaraz bo musze na jakies zakupy sie wybrac bo lodowka zaczyna swiecic pustkami..
Mam dzis wizyte..i ciekawe co moj dpktor na te wyniki pappa powie....
Zgaga znowu wczoraj na wieczor mnie dopadla dobrze ze rennie w domu mialam bo chyba bym zwariowala...
A wiecie co wyczytalam ze stosowanie duphastonu moze mnie zwiazek ze zlym wynikiem Pappa...ciekawe czy to prawda..ja praktycznie od poczatku biore...
Trzymam kciuli za wizyty...i buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry