reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Prowadzę swój salonik kosmetyczny [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ooo to moje marzenie :) ja mam zrobiony kurs kosmetyczny, ale dotychczas robiłam tylko paznokcie i makijaze. Na razie sobie odpuscilam, bo pracowałam mobilnie i w jednym gabinecie, ale tam miałam mało zleceń.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo to moje marzenie :) ja mam zrobiony kurs kosmetyczny, ale dotychczas robiłam tylko paznokcie i makijaze. Na razie sobie odpuscilam, bo pracowałam mobilnie i w jednym gabinecie, ale tam miałam mało zleceń.

Ja też jestem po szkoleniach a w swojej ofercie mam tylko paznokcie, brwi i rzęsy [emoji6] Na brak klientek nie narzekam, dlatego właśnie biorę pracownicę żeby mnie trochę odciążyła [emoji16] A działalność prowadzę już od 2 lat(paznokcie robię od 10) i powiem Ci że to była moja najlepsza decyzja -robię to co kocham [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej, muszę się wam pochwalić moja córeczka która ma 9 cm :) 14 tydz.5dni. Wczoraj do zdjęcia usiadła po turecku także płeć było dokładnie widać, niestety później nie chciała nam zapozowac do zdjęcia więc się wtuliła boczkiem :)
IMAG1341.jpg

Załączniki

• IMAG1341.jpg
    IMAG1341.jpg
    669,6 KB · Wyświetleń: 364
Ja też jestem po szkoleniach a w swojej ofercie mam tylko paznokcie, brwi i rzęsy [emoji6] Na brak klientek nie narzekam, dlatego właśnie biorę pracownicę żeby mnie trochę odciążyła [emoji16] A działalność prowadzę już od 2 lat(paznokcie robię od 10) i powiem Ci że to była moja najlepsza decyzja -robię to co kocham [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Powiem Ci, że mnie zmeczyla trochę konkurencja i dużo robiących po domach za grosze. U mnie jest z 20 salonów kosmetycznych jak nie więcej w mieście 25tys mieszkancow. Po domu robią żel za 40zl i hybryde za 30zl bez jakichkolwiek środków dezynfekcji czy czegokolwiek

Cześć dziewczyny i witam nową Mamę:) u mnie dzień zaczął sie trochę lepiej bo wczoraj męczyły mnie mdłości od samego rana i nie puszczaly do wieczora. Pogoda nawet sloneczna wiec umówilam się z przyjaciolka na spacer i kawe:) moj mąż po ponad pół godzinnym dzwonieniu bez przerwy w koncu umowil się na wizyte do lekarza bo jakies przeziębienie go zlapalo i chodzi z gorączką do tego katar i kaszel. Boję sie tylko żeby mnie nie zaraził. Malinowa piękne maleństwo:) Kornelcia bardzo ładny wózek i super cena:) My mamy niedaleko hurtownie z wózkami i art. dzieciecymi to pewnie tam bedziemy kupować. Gabi fajnie ze mały sam chce iść do przedszkola no ale z tymi chorobami to chyba tak jest zazwyczaj ze ledwo pojdzie i juz cos złapie :/

Powiem Ci, że mnie zmeczyla trochę konkurencja i dużo robiących po domach za grosze. U mnie jest z 20 salonów kosmetycznych jak nie więcej w mieście 25tys mieszkancow. Po domu robią żel za 40zl i hybryde za 30zl bez jakichkolwiek środków dezynfekcji czy czegokolwiek

To jestem w podobnej sytuacji, miasteczko 20tys i ze 20 salonów. Grunt to dobra reklama no i powiem szczerze że wystartowałam z bardzo konkurencyjnymi cenami i mnóstwem promocji. Przez pierwszy rok zdobienia robiłam gratis, klientki były też zachwycone że wszystkie moje zdobienia są ręcznie robione, żadnych naklejek i gotowców. Po roku pierwsza podwyżka i teraz kolejna od stycznia, ceny zrównałam z pozostałymi salonami a klientek mam multum [emoji4] Najlepsza reklama to zadowolone klientki [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

To jestem w podobnej sytuacji, miasteczko 20tys i ze 20 salonów. Grunt to dobra reklama no i powiem szczerze że wystartowałam z bardzo konkurencyjnymi cenami i mnóstwem promocji. Przez pierwszy rok zdobienia robiłam gratis, klientki były też zachwycone że wszystkie moje zdobienia są ręcznie robione, żadnych naklejek i gotowców. Po roku pierwsza podwyżka i teraz kolejna od stycznia, ceny zrównałam z pozostałymi salonami a klientek mam multum [emoji4] Najlepsza reklama to zadowolone klientki [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ja robię zdobienia też bez dopłat. Na razie wyjeżdżam do Niemiec i myślę co tam będę robić jak już będę po macierzynskim. Mam parę opcji, Ale tam jest bardzo mało salonów z tego co widziałam. Jest duża szansa

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Ja robię zdobienia też bez dopłat. Na razie wyjeżdżam do Niemiec i myślę co tam będę robić jak już będę po macierzynskim. Mam parę opcji, Ale tam jest bardzo mało salonów z tego co widziałam. Jest duża szansa

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
W takim razie trzymam kciuki za powodzenie [emoji110][emoji110][emoji110] Grunt to się odważyć a uda się napewno [emoji4] Ja też się strasznie bałam, jak się później okazało bez potrzeby [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Wczoraj w lidu kupiłam sobie legginsy, więc liczę, że wystarczą do końca ciąży :p Nigdy nie chodziłam w legginsach, ale w nic już się nie mieszczę, więc nie mam wyboru :D
Od tego ciągłego leżenia i siedzenia dupsko mi rośnie... chciałabym móc zacząć więcej się ruszać. Jestem totalnie bez kondycji od tego leżenia. Przejdę kilka kroków i sapie jak parowóz :p Może na piątkowej wizycie lekarz wyrazi zgodę na trochę więcej ruchu. Piątek już blisko...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry