reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Prowadzę swój salonik kosmetyczny [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ooo to moje marzenie :) ja mam zrobiony kurs kosmetyczny, ale dotychczas robiłam tylko paznokcie i makijaze. Na razie sobie odpuscilam, bo pracowałam mobilnie i w jednym gabinecie, ale tam miałam mało zleceń.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo to moje marzenie :) ja mam zrobiony kurs kosmetyczny, ale dotychczas robiłam tylko paznokcie i makijaze. Na razie sobie odpuscilam, bo pracowałam mobilnie i w jednym gabinecie, ale tam miałam mało zleceń.

Ja też jestem po szkoleniach a w swojej ofercie mam tylko paznokcie, brwi i rzęsy [emoji6] Na brak klientek nie narzekam, dlatego właśnie biorę pracownicę żeby mnie trochę odciążyła [emoji16] A działalność prowadzę już od 2 lat(paznokcie robię od 10) i powiem Ci że to była moja najlepsza decyzja -robię to co kocham [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej, muszę się wam pochwalić moja córeczka która ma 9 cm :) 14 tydz.5dni. Wczoraj do zdjęcia usiadła po turecku także płeć było dokładnie widać, niestety później nie chciała nam zapozowac do zdjęcia więc się wtuliła boczkiem :)
IMAG1341.jpg

Załączniki

• IMAG1341.jpg
    IMAG1341.jpg
    669,6 KB · Wyświetleń: 368
Ja też jestem po szkoleniach a w swojej ofercie mam tylko paznokcie, brwi i rzęsy [emoji6] Na brak klientek nie narzekam, dlatego właśnie biorę pracownicę żeby mnie trochę odciążyła [emoji16] A działalność prowadzę już od 2 lat(paznokcie robię od 10) i powiem Ci że to była moja najlepsza decyzja -robię to co kocham [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Powiem Ci, że mnie zmeczyla trochę konkurencja i dużo robiących po domach za grosze. U mnie jest z 20 salonów kosmetycznych jak nie więcej w mieście 25tys mieszkancow. Po domu robią żel za 40zl i hybryde za 30zl bez jakichkolwiek środków dezynfekcji czy czegokolwiek

Cześć dziewczyny i witam nową Mamę:) u mnie dzień zaczął sie trochę lepiej bo wczoraj męczyły mnie mdłości od samego rana i nie puszczaly do wieczora. Pogoda nawet sloneczna wiec umówilam się z przyjaciolka na spacer i kawe:) moj mąż po ponad pół godzinnym dzwonieniu bez przerwy w koncu umowil się na wizyte do lekarza bo jakies przeziębienie go zlapalo i chodzi z gorączką do tego katar i kaszel. Boję sie tylko żeby mnie nie zaraził. Malinowa piękne maleństwo:) Kornelcia bardzo ładny wózek i super cena:) My mamy niedaleko hurtownie z wózkami i art. dzieciecymi to pewnie tam bedziemy kupować. Gabi fajnie ze mały sam chce iść do przedszkola no ale z tymi chorobami to chyba tak jest zazwyczaj ze ledwo pojdzie i juz cos złapie :/

Powiem Ci, że mnie zmeczyla trochę konkurencja i dużo robiących po domach za grosze. U mnie jest z 20 salonów kosmetycznych jak nie więcej w mieście 25tys mieszkancow. Po domu robią żel za 40zl i hybryde za 30zl bez jakichkolwiek środków dezynfekcji czy czegokolwiek

To jestem w podobnej sytuacji, miasteczko 20tys i ze 20 salonów. Grunt to dobra reklama no i powiem szczerze że wystartowałam z bardzo konkurencyjnymi cenami i mnóstwem promocji. Przez pierwszy rok zdobienia robiłam gratis, klientki były też zachwycone że wszystkie moje zdobienia są ręcznie robione, żadnych naklejek i gotowców. Po roku pierwsza podwyżka i teraz kolejna od stycznia, ceny zrównałam z pozostałymi salonami a klientek mam multum [emoji4] Najlepsza reklama to zadowolone klientki [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

To jestem w podobnej sytuacji, miasteczko 20tys i ze 20 salonów. Grunt to dobra reklama no i powiem szczerze że wystartowałam z bardzo konkurencyjnymi cenami i mnóstwem promocji. Przez pierwszy rok zdobienia robiłam gratis, klientki były też zachwycone że wszystkie moje zdobienia są ręcznie robione, żadnych naklejek i gotowców. Po roku pierwsza podwyżka i teraz kolejna od stycznia, ceny zrównałam z pozostałymi salonami a klientek mam multum [emoji4] Najlepsza reklama to zadowolone klientki [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ja robię zdobienia też bez dopłat. Na razie wyjeżdżam do Niemiec i myślę co tam będę robić jak już będę po macierzynskim. Mam parę opcji, Ale tam jest bardzo mało salonów z tego co widziałam. Jest duża szansa

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Ja robię zdobienia też bez dopłat. Na razie wyjeżdżam do Niemiec i myślę co tam będę robić jak już będę po macierzynskim. Mam parę opcji, Ale tam jest bardzo mało salonów z tego co widziałam. Jest duża szansa

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
W takim razie trzymam kciuki za powodzenie [emoji110][emoji110][emoji110] Grunt to się odważyć a uda się napewno [emoji4] Ja też się strasznie bałam, jak się później okazało bez potrzeby [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Wczoraj w lidu kupiłam sobie legginsy, więc liczę, że wystarczą do końca ciąży :p Nigdy nie chodziłam w legginsach, ale w nic już się nie mieszczę, więc nie mam wyboru :D
Od tego ciągłego leżenia i siedzenia dupsko mi rośnie... chciałabym móc zacząć więcej się ruszać. Jestem totalnie bez kondycji od tego leżenia. Przejdę kilka kroków i sapie jak parowóz :p Może na piątkowej wizycie lekarz wyrazi zgodę na trochę więcej ruchu. Piątek już blisko...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry